| laudima22 a întrebat:

E o stradă în care arată "accesul interzis" de intrat nu am intrat, când văzusem că este interzis, dar mașinile treceau pe acolo. Cum trecea daca era interzis și m-am luat și eu după "efectul de turmă", dar nu știu dacă e interzis când te duci sau când ieși din strada aceea. Cine îmi explică? Nu pot sa zic că nu cunosc semnele, le cunosc, am permis de aproape 3 ani. Dar îmi dă cu virgulă. Nici nu se vede bine semnul, e băgat aiurea. Daca e interzis de ce se circulă pe strada aceea?

8 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Pai vezi, asa circulau si ceilalți, cum ai circulat si tu.

| darrio2007 a răspuns:

Au acces doar riveranii. Deci cei care locuiesc in zonă.

| Violleta2022 a răspuns:

Intrand pe o strada cu sens unic, ai sanse sa ramai fara permis, fiindca este ilegal.
Asa-i romanul, prost, pana nu o fura el cu amenda si spsupendare de permis, nu vrea sa respecte legea.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca ai înțeles tu bine semnele că eu nu am înțeles ce vrei tu sa întrebi ai totuși lumea nu le respecta bine ai venit in Ro tara unde respectarea legislației rutiere e aproximativa.

| laudima22 explică (pentru suntserios):

O da rolling on the floor eu așa zic că le respect, dar aveam o bănuială ce sa fac. Și de aia întrebai.

| blackann a răspuns:

Bro, ce sa-ti explicam tie cand nu stii sa scoti bani de la ATM...

| Raniaa a răspuns:

Buna,
Daca era indicatorul de interzis, atunci este interzis, poate ca este o alta intrare pe strada respectiva.

| laudima22 explică:

Puneți o poză și după vorbim? Nu pot vorbi cu un "afiș"