Salut! Din cate stiu eu ca era si ca este... da este adevarat cu 3 luni inainte eu am programat asta.pentru ca vreau sa il dau cu 3 luni inainte apoi maju sa-l fac p plaja desigur pana acolo sa-mi iau permisu. bfta la scoala
Eu am inceput scoala d soferi la 17 ani am luat examenul teoric apoi cu o luna inainte de a implini 18 ani m-am pus sa fac clase practice si cand am implinit 18 ani m-am examinat si am obtinut permisul de conducere d clasa B (era vechea lege in spania acum totul incepe d la 18 ani)
Bună.
Da, se poate face doar şcoala. După împlinirea vârstei de 18 ani poţi da şi examenul pentru permis.
Baftă.
Pa, pa.
Da. Scoala de soferi poti sa o incepi cu 9 luni daca nu ma insel inainte sa implinesti 18 ani, cand ai facut 18 ani, te duci cu buletinul si iti ridici permisul
Eu stiuam ca poti sa incepi de la 16 dar sa nu conduci decat masini mici care nu consuma mult!
Da. Asa am inteles si eu... Dar carnetul ti se va ilibera dupa ce implinesti 18 ani.
Da. Asa am inteles si eu... Dar carnetul ti se va elibera dupa ce implinesti 18 ani.
Da! Este 100% adevărat. Când vei împlini vârsta de 18 ani, atunci vei putea da sala.
Lorenyk întreabă: