Adica dupa logica ta a avea cruciulite in masina e semn ca esti cocalar? Ce sa zic interesanta logica Masina e cocalarita doar de un sofer cocalar nu de cruciulitele prinse la oglinda
In mare parte da
Deci doar un șofer cocalar poate face o mașină să fie stilul "cocalar" clar nu cruciulițele? prietene ești într-o totală eroare cu asemenea gândire?
Huh? Da ce cruciulitele ajung singure acolo? Sau sunt puse de un mic cocalar?
Mă uit şi mă minunez... cum doamne iartă-mă poţi să spui ca om întreg la cap că e cineva cocalar dacă are cruciuliţe în maşină? Sincer
Uite simplu.
O persoana cu un minim bun gust si bun simt nu iti umple parbrizul de la masina cu cruciulite.
Cruciulitele si alte rahaturi atarnate in parbriz dovedesc cu prisotinta cocalarismul celui de la volan; dar si reprezinta un opstacol evident in identificarea potentialelor pericole. idiotii nu tin cont de pericole; eu vor sa se evidentieze pri cocalarisme
Daca tu crezi ca niste simple cruciulite sunt cauza neatentiei soferilor atunci de telefonul mobil sau de live-ul pe Facebook nu are rost sa discutam
Prostia nu are limite; iar mama prostilor nu iese din maternitate curand. la ce dracu folosesc acele cruciulite? sigur-sigur tu nu ai trecut prin testele de atentie distributiva pe care eu le-am promovat (cu calificativul foarte bine)
E publicată pe mai multe pagini inclusiv Antena 3