Indiferent ca este motor de opel (astra g, h, vectra), bmw, mercedes si orice marca de masina, toate motoarele functioneaza pe acelasi principiu (fie ele in 4, 6, etc pistoane). deci nu trebuie neaparat sa fi expert in acel tip de motor (care banui eu ca este un ecotec).
mai bine spune problema pe care o ai cu motorul sau masina si poate te putem ajuta
Da este un ecotec. si vreau sa stiu daca un 2.0 diesel pe un astra g 11/2000 poate fii euro 3 adica sa fie codu de la motor y20dtl si nu x20dtl.
Cati Cp ai? cutie manuala, automata?
Eu stiam ca motoarele y20dtl au inceput sa fie montate pe masini incepand cu 2001.
oricum parerile sunt impartite; 2000-2001.
oricum euro 3 de 2.0, y20dtl este de 101 cp, iar cel cu "x" 82. verifici certificatul si iti vei da seama.
repet, eu stiam ca cele cu "y" s-au montat incepand cu 2001... probabil a ta fiind 11. 2000 posibil sa ai y20dtl.
Nu este a mea. vreau sa o cumpar din Germania si nu stiu ce euro este. si ala de 101 cp este y20dth.
82 cp manuala
Da. cel de 101 este y20dth. Dar este posibil cand o inscri in Romania sa ti-o treaca euro 2. depinde de RAR ce norma de poloare ii da.
Este euro 2
1500 de euro am gasit.o in Germania.