Acte necesare:
Copie dupa actul de identitate
Adeverinta de la medicul de familie – din care sa reiasa ca nu suferi de boli cronice, epilepsie etc.
Fisa Medicala – de la orice alt cabinet autorizat
Aviz Psihologic – se poate obtine de la orice cabinet autorizat
Cazier Judiciar – Politia din resedinta de judet sau unele orase mai mari
Taxa Permis – se achita la trezorerie (68 Lei)
Nu ba dq... eu ziceam pentru fisa medicala daca trebuie adeverinta medicala. Citeste si tu intrebarea.
Alo! "Ba" este un termen de adresare al celor needucati. Eu am citit intrebarea si ti-am raspuns ce-ti trebuie. Cat despre adeverinta pentru fisa medicala este o tampenie pentru ca fisa se elibereaza de medicul de familie. Asa ca mai si citeste raspunsurile! Nu am scris nicaieri ca-ti trebuie adeverinta pentru fisa.
Ba a trebuit... Tu mi-ai spus ce imi trebuie pentru fisa medicala, eu nu asta am intrebat
Pentru fișa medicală nu ai nevoie de adeverință de la medicul de familie.
Oricum tot plătești fișa medicală.
Eu am facut școala de soferi in 2017 si nu stiu nimic de nici o adeverinta de la medicul de familie. Eu fisa medicala am facut-o mergand cu foaia de la scoala la o policlinică unde am platit consultatiile necesare. Am o ruda care a facut scoala recent si a procedat la fel.
Da, este.
Avand in vedere ca instructorul meu avea nevoie de adeverinta pentru ca dosarul sa fie complet.
Eu zic atunci cand ma duc sa fac analizele... O sa am cand depun dosarul la instructor.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: