Da. prin lege. Testele de sange urmaresc in special daca viitorul conducator auto are sifilis. Din cate stiu, cei cu sifilis pot avea momente de nebunie temporara. ceea ce nu e prea recomandat la un sofer. Nu am vrea sa vedem pe strada un sofer care se crede in GTA San Andreas si conduce pe trotuar.
Eu anul trecut când am dat de permis nu am avut de-a face cu nimic în acest sens. Nici măcar test psihologic n-am dat. La început, eram cu nenea instructoru şi cu încă vreo 3 "învăţăcei" şi ne-a dus la un fel de laborator, unde am intrat pe o uşă, şi-am ieşit pe alta. Ne-a-ntrebat dacă am avut boli psihice, din astea, ne-a pus să citim ceva să vadă că nu suntem chiori, şi atât. Toată procedura a durat cam un minut. Şi eu care mă gândeam că ce najpa o să fie testul psihologic, sau mai ştiu eu. Stai liniştită, nu-ţi ia nimeni nici sănge nici nimic.
O seară frumoasă!
Eu anul trecut când am dat de permis nu am avut de-a face cu nimic în acest sens. Nici măcar test psihologic n-am dat. La început, eram cu nenea instructoru şi cu încă vreo 3 "învăţăcei" şi ne-a dus la un fel de laborator, unde am intrat pe o uşă, şi-am ieşit pe alta. Ne-a-ntrebat dacă am avut boli psihice, din astea, ne-a pus să citim ceva să vadă că nu suntem chiori, şi atât. Toată procedura a durat cam un minut. Şi eu care mă gândeam că ce najpa o să fie testul psihologic, sau mai ştiu eu. Stai liniştit, nu-ţi ia nimeni nici sănge nici nimic.
O seară frumoasă!
NU.Eu acum un an, am luat permisu, si am facut doar testul pshiho si de vedere.Bafta
Se iau analize de sange faci test de vedere si sa vada ei daca vreo problema la plamani
Ma legal e obligatoriu dar daca ii dai 10 lei la asistenta nu iti mai ia
mie ana alalta ieri nu mi sa mai tras sange si am vrut sa vad cum e dar nu simptzi nimic pe mine ma speriau astia dar nu e nimic dureros sau ceva mergi fara frica
succes