| andrei_5375 a întrebat:

Este obligatoriu sa iti ia sange la analizele de permis?

Răspuns Câştigător
| iluzionist a răspuns:

Da. prin lege. Testele de sange urmaresc in special daca viitorul conducator auto are sifilis. Din cate stiu, cei cu sifilis pot avea momente de nebunie temporara. ceea ce nu e prea recomandat la un sofer. Nu am vrea sa vedem pe strada un sofer care se crede in GTA San Andreas si conduce pe trotuar.

16 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Da, se fac si analize de sange. Numai bine!

| CosteaVlad a răspuns:

Eu anul trecut când am dat de permis nu am avut de-a face cu nimic în acest sens. Nici măcar test psihologic n-am dat. La început, eram cu nenea instructoru şi cu încă vreo 3 "învăţăcei" şi ne-a dus la un fel de laborator, unde am intrat pe o uşă, şi-am ieşit pe alta. laughing Ne-a-ntrebat dacă am avut boli psihice, din astea, ne-a pus să citim ceva să vadă că nu suntem chiori, şi atât. Toată procedura a durat cam un minut. Şi eu care mă gândeam că ce najpa o să fie testul psihologic, sau mai ştiu eu. Stai liniştită, nu-ţi ia nimeni nici sănge nici nimic. happy
O seară frumoasă!

| CosteaVlad a răspuns:

Eu anul trecut când am dat de permis nu am avut de-a face cu nimic în acest sens. Nici măcar test psihologic n-am dat. La început, eram cu nenea instructoru şi cu încă vreo 3 "învăţăcei" şi ne-a dus la un fel de laborator, unde am intrat pe o uşă, şi-am ieşit pe alta. laughing Ne-a-ntrebat dacă am avut boli psihice, din astea, ne-a pus să citim ceva să vadă că nu suntem chiori, şi atât. Toată procedura a durat cam un minut. Şi eu care mă gândeam că ce najpa o să fie testul psihologic, sau mai ştiu eu. Stai liniştit, nu-ţi ia nimeni nici sănge nici nimic. happy
O seară frumoasă!

| foxi a răspuns:

Da! E obligatoriu!

| dink08 a răspuns:

NU.Eu acum un an, am luat permisu, si am facut doar testul pshiho si de vedere.Bafta

| danny_7173 a răspuns:

Se iau analize de sange faci test de vedere si sa vada ei daca vreo problema la plamani

| Alexandru a răspuns:

Da. Este obligatoriu.

| Zamfir_2974 a răspuns:

Nu(: mie nu mi-a luat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da iti face analize plaminii; iti ia singe; si mergi la psiholog sa iti dea o adevarinta

| Meryem027 a răspuns:

Da, eu asa stiam.

| smilerz19 a răspuns:

Da

Răspuns utilizator avertizat
| neamtzu92 a răspuns:

Ma legal e obligatoriu dar daca ii dai 10 lei la asistenta nu iti mai ia
mie ana alalta ieri nu mi sa mai tras sange si am vrut sa vad cum e big grin dar nu simptzi nimic pe mine ma speriau astia big grin dar nu e nimic dureros sau ceva mergi fara frica big grin

succes

| oana97 a răspuns:

Cred ca e obligatoriu.

| Mony_6801 a răspuns:

Din pacate trebuie facute.nu ai pe cineva la spital sa ti le rezolve?

| Laura_1268 a răspuns:

Din cate stiu, dahappy

Întrebări similare