| Girly97 a întrebat:

Este Skoda Octavia (masina tatalui meu) una buna pentru o soferita tanara care s-ar putea sa faca scoala de soferi vara?

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cu cat mai mare masina cu atat mai bine la inceput cand inveti cum sa apreciezi distante.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu prea e. Eu am avut Octavia 1, si mi s-a parut 'bolovan'. Mi-a luat ceva timp, pana am reusit sa-i invat spatele, ca e cocosat, pe luneta nu vezi nimic, pe geamurile laterale vezi prea putin... Trebuie sa stii sa te ghidezi doar dupa oglinzi.
Mult mai usor mi-a fost cu celelalte masini lungi pe care le-am avut (Vectra, Merc W124), decat cu Octavia.

| OldSoul a răspuns:

Da, de ce nu ar fi?
Eu am facut scoala pe un Ford Fiesta, iar dupa ce am luat permisul am condus mereu o masina similara cu Skoda Octavia, si mi-a fost chiar mai usor decat imi era cu masina de la scoala.

| Sarcopt a răspuns:

Este foarte bună, numai că o să ți se pară foarte mare. Acuma depinde pe ce masină faci orele. Dacă faci pe o maşină mică o să-ți fie mai greu.

| arcasul2016 a răspuns:

Scoda Octavia e o mașină buna și încăpătoare, încearcă să te înveți să conduci pe o mașină asemănătoare dacă nu găsești tot pe o Skoda, alege, Passat, Audi, evită Polo, Corsa, Matiz, etc. Pentru că vei avea anumite dezavantaje la început când te vei urca de pe una pe alta, îți va fi greu, asta nu înseamnă că tot timpul va fi așa. Alege înțelept și multă baftă!

Întrebări similare