| tigru_2010 a întrebat:

Eu am 18 ani si am primit permis de conducere si am vrut sa intreb eu am sa pot sa ma angajez undeva la lucru sofer legat de auto? plz ajutati-ma

5 răspunsuri:
| andreeei a răspuns:

Deocamdata nu te poti angaja nicaieri ca nu ai experienta. Eu am permis de un an, si tot nu am gasit, mai asteapta sa treaca timpul, mai condu, si intreaba pe cineva cunoscut daca nu are nevoie la servici la el.
Am un prieten, are si el 18 ani ca noi, in vara se angajeaza la un magazin de mobila (vinde si face transport la locuinta), dar faza e ca maicasa lucreaza acolo, cam asa merge treaba daca m-ai inteles. bafta

| AndreYutzUU a răspuns:

Poti,dar trebuie sa ai celputin 2 ani experienta, ca sa te angajeze.

| Dany008 a răspuns:

Da te poti angaja odata ce ai primit permisul ala iti da dreptul de a conduce masini cat si personala cat si de serviciu numa sa te incadrez in categoria de permis pe care o ai
problema ii ca mergi sa te angajezi si te vede fara experienta ca nu ai numa de putin imp permis dar sunt si asa cae te angajeaza
si eu as prefera sa fiu sofer pe o dubita sau ceva:d

| DraganBogdan a răspuns:

La Taximetrie sigur nu, din cate stiu eu iti trebuie 2 ani de soferie.

| DonCafe a răspuns:

Nu prea cred ca ai sanse, doar daca ai vreo "pila" de obicei nimeni nu se incurca cu un sofer incepator. se cere de cele mai multe ori o vechime de peste 2-3 ani.