| vali060188 a întrebat:

Eu sunt programat pe 31 mai la traseu in zona Bucuresti noi pot sa aman traseu?(de ex: pot sa spun ca plec undeva in afara bucurestului) si sa pot schimba in zona parcul carol?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai putea amina data desi nu e indicat (te vor "freca" bine), dar nu cred ca poti sa-ti alegi zona. Mai bine mai fa traseu pe zona programata si da examenul acum.

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Da.Eu asa stiu ca poti dar aici la noi in Satu Mare te pune peste 1 luna si jumate, daramite in Bucuresti cu de 15 ori ori mai multi locuitori.Eu zic sa-l dai cand ti-e programat si sa fi cat se poate de atent,ca altfel, poate te programeaza-n Septembrie.

Cel putin aici la noi in oras prima oara cand dai orasul te poti programa, dupa aia te programeaza ei in afara zilelor cand dau profesionistii sau ceilalti, nu stiu daca poti alege si in Bucuresti, dar eu zic sa dai cand esti programat.

Parerea mea...

| vali060188 explică:

Da eu vreau sa dau in zona parcul carol de aia vreau sa aman ca nu vreau sa dau in Bucuresti noi.inca ceva daca pic traseu (acum pe 31 mai) cat timp ma pograneaza sa dau iar sala si traseu?

| anonim_4396 a răspuns (pentru vali060188):

Cam tot atit cit ar dura si acum daca tu nu te prezinti. Nu stiu cit de aglomerat este la tine, dar mai repede decit au ei liber, nu se poate.