Din cate stiu acum se da un test teoretic si in scoala de conducere, dupa terminarea orelor de legislatie si inainte de a incepe orele de conducere. Nu stiu daca toate scolile de conducere procedeaza asa.
In schimb examinarea pentru obtinerea permisului, asa cum ti-am spus in primul raspuns, se sustine dupa terminarea scolii de conducere si in ordinea indicata.
Examinarea pentru obtinerea permisului de conducere (probele teoretica si practica - poligon si oras) se sustine dupa terminarea scolii de conducere, in ordinea proba teoretica (sala), poligon si oras.
Deci dacă am terminat legislația trec direct la orele practice, iar la final dau toate examenele?
Mulțumesc mult pentru răspuns! La școală nu am dat teste dar a trebuit să fac 5 chestionare corecte.
Din cate stiu acum se da un test teoretic si in scoala de conducere, dupa terminarea orelor de legislatie si inainte de a incepe orele de conducere. Nu stiu daca toate scolile de conducere procedeaza asa.
In schimb examinarea pentru obtinerea permisului, asa cum ti-am spus in primul raspuns, se sustine dupa terminarea scolii de conducere si in ordinea indicata.
anonim_4396 întreabă:
flysky întreabă: