De ce nu alegi o prindere mecanica? Cum ar fi pop-niturile sau suruburile autoforante.
O varianta sigura de lipire ar fi cositorirea. Se poate face atat cu o lampa pe gaz + pasta decapanta, cat si cu niste aparate speciale, care functioneaza ca un fel de fier de calcat.
Revenind cu picioarele pe pamant, cred ca niste autoforante sunt cele mai practice, asta daca nu te deranjeaza estetica. Daca alegi totusi un adeziv normal, pasta, te sfatuiesc sa slefuiesti zona ce urmeaza a fi lipita, cu un smirghel cat mai dur, sau cu o perie de sarma, dupa care sa degresezi zona, pentru o priza cat mai corecta.
Daca ai un service auto pe aproape, cu 20 de lei iti da cateva puncte de sudura un tinichigiu/mecanic de pe acolo, in pauza de masa, daca are aparat MIG/MAG (argon). E cea mai smechera sudura pentru tabla, punctele au cativa mm, si nu onduleaza/nu arde tabla absolut deloc.
Util ar fi sa ne spui care este greutatea fiecarei placi, daca placile sunt supuse sau nu miscarii dupa ce au fost lipite intre ele, daca in urma lipirii una trebuie sa stea prinsa de perete si cealalta sa atarne in gol, daca lipirea trebuie sau nu sa fie permamenta si ce fel de variatii de temperatura vor suferi (ploaie, zapada, inghet, soare puternic, temperatura peste 60 de grade, etc). Altfel, noi nu avem cum sa-ti dam solutia corecta. E posibil sa poti rezolva problema asta cu 9-10 lei si sa nu trebuiasca sa cumperi neaparat cine stie ce adeziv chimic scump.
Si eu caut de cateva zile ceva bun.
Incearca -l pe acesta. Este si ieftin.
http://www.mustash.ro/adezivi/982-adeziv-pentru-metal-uhu.html
Marus91 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
farcas123456789 întreabă: