anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista cineva care a luat traseul auto din prima?

O sa il am si eu luna viitoare pentru prima oara si m-am gandit ca daca nu il iau din primele 2, am ispravit laughing Dupa se ajunge la prea multi bani cu orele suplimentare si taxele.

19 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Vezi ce politist cade unii sant buni altii rai sau te tin prea mult la examen, sau scapi repede.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Desigur, este multa lume care l-a luat din prima.

Eu la randul meu... nu l-am luat din prima big grin, dar nu a fost problema. A doua a fost cu norocwinking

| anonim_4396 explică (pentru DoarBogdan):

Sa fie cu Doamne-ajuta! happy

| DoarBogdan a răspuns (pentru anonim_4396):

Trebuie sa fii sigur pe tine atunci cand il dai. Sa nu te gandesti la nimic big grin

Si nu uita, cand intra politistul, cel mai important lucru este sa dai muzica la maxim laughing

Multa bafta iti doresc! ^_^

| anonim_4396 explică (pentru DoarBogdan):

laughing Multumesc mult Bogdane!

| anonimg a răspuns:

Astia sigur au luat permisele din prima:
https://www.youtube.com/watch?v=WnVBSUZzzWU

| Sn4k3 a răspuns:

"Exista cineva care a luat traseul auto din prima?" Se spune ca ar fi cineva, dar cel mai probabil e doar o legenda. Asemenea fapta e greu de ispravit. Nu e cu putinta pentru orice muritor.

| anonim_4396 explică (pentru Sn4k3):

laughing Ma refeream daca e cineva aici pe TPU, de față. Pesemne am uitat sa scriu big grin

| Sn4k3 a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing Bafta! Nu uita, minim 21 puncte.

| siriusblack98 a răspuns:

Eu l-am luat din prima. Nu o sa uit niciodata ca m-a tinut politistul ala 45 de minute la volan ca sa se convinga el ca merit sa trec. Te sfatuiesc sa dai traseul pe masina de scoala pe care ai facut. Ca multi se obisnuiesc pe o masina si cand dau traseul folosesc alta iar asta pe un incepator il face praf. Mai ales daca s-a obisnuit pe diesel si da pe benzina sau invers.

| anonim_4396 explică (pentru siriusblack98):

Da, asa voi face! Merci mult.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce sa renunti? Eu știam pe cineva care a luat permisul de conducere după 10 încercări.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, eu. Si sala si traseul. big grin
Sa stii ca nu e greu de luat, doar sa fii concentrat si sa nu ai emotii. Bafta!

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

La sala am luat 25 dintr-un mare noroc, sa speram ca norocul va continua big grin merci!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am luat din prima dar cu taxa daca ma intelegi
Nu puteam sa trec fara din cauza ca asa e mafia de acolo oricum conduci te pica daca nu dai bugetul
M.a trecut repede mi-a spus ca merg bine dar nici nu m.a testat ca pe altii

| o0DarKneSs0o a răspuns (pentru anonim_4396):

Salut, mai poți da ceva azi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, l-am luat din prima cu ajutorul Dumnezeu...și deja a trecut mai bine de 1 an jumate de atunci.

Și nu trebuie să gândești așa... Oricum, nu cred că nu o să îl iei din prima sau dintr-a doua. Important este să înveți să îți controlezi emoțiile și să crezi că o să fie bine. happy

| VladAntonio a răspuns:

Eu l-am luat din prima, chiar dacă de acasă am mers cu gândul ca merg sa-l dau doar așa de încercare sa văd cum este. L-am luat și a fost destul de lejer. Multă bafta!

| anonim_4396 explică (pentru VladAntonio):

Merci mult!