Vezi ce politist cade unii sant buni altii rai sau te tin prea mult la examen, sau scapi repede.
Desigur, este multa lume care l-a luat din prima.
Eu la randul meu... nu l-am luat din prima , dar nu a fost problema. A doua a fost cu noroc
Sa fie cu Doamne-ajuta!
Trebuie sa fii sigur pe tine atunci cand il dai. Sa nu te gandesti la nimic
Si nu uita, cand intra politistul, cel mai important lucru este sa dai muzica la maxim
Multa bafta iti doresc! ^_^
Multumesc mult Bogdane!
Astia sigur au luat permisele din prima:
https://www.youtube.com/watch?v=WnVBSUZzzWU
"Exista cineva care a luat traseul auto din prima?" Se spune ca ar fi cineva, dar cel mai probabil e doar o legenda. Asemenea fapta e greu de ispravit. Nu e cu putinta pentru orice muritor.
Ma refeream daca e cineva aici pe TPU, de față. Pesemne am uitat sa scriu
Bafta! Nu uita, minim 21 puncte.
Eu l-am luat din prima. Nu o sa uit niciodata ca m-a tinut politistul ala 45 de minute la volan ca sa se convinga el ca merit sa trec. Te sfatuiesc sa dai traseul pe masina de scoala pe care ai facut. Ca multi se obisnuiesc pe o masina si cand dau traseul folosesc alta iar asta pe un incepator il face praf. Mai ales daca s-a obisnuit pe diesel si da pe benzina sau invers.
Da, asa voi face! Merci mult.
Da, eu. Si sala si traseul.
Sa stii ca nu e greu de luat, doar sa fii concentrat si sa nu ai emotii. Bafta!
La sala am luat 25 dintr-un mare noroc, sa speram ca norocul va continua merci!
Am luat din prima dar cu taxa daca ma intelegi
Nu puteam sa trec fara din cauza ca asa e mafia de acolo oricum conduci te pica daca nu dai bugetul
M.a trecut repede mi-a spus ca merg bine dar nici nu m.a testat ca pe altii
Salut, mai poți da ceva azi?
Eu l-am luat din prima, chiar dacă de acasă am mers cu gândul ca merg sa-l dau doar așa de încercare sa văd cum este. L-am luat și a fost destul de lejer. Multă bafta!
Stanmariusvasile întreabă: