Exista posibilitatea daca nici pe 31 iulie nu voi reusi obtinerea permisului de conducere pe manuala sa fac cele 3 sedinte suplimentare obligatorii pentru reprogramare pe automata si sa dau examenul pe automata, chiar daca am facut scoala pe manuala si aceasta schimbare ar fi foarte dificila?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Am si eu o intrebare, sau cum sa-i zic o favoare daca tot mergi pe la scoli, pe la examene de astea de permis, nu poti intreba acolo, daca cineva are permisul expirat de mult timp, cam ce trebuie sa faca sa ia altul valabil?
Eu de exemplu am si permis de RO, dar a expirat de mult timp, in ro merg doara asa in vacanta, daca e sa conduc ceva folosec permisul american, asa am facut mereu, dar ma gindeam asa ca idee, daca tot am si permis de RO as putea sa il reinoiesc cumva.
De aia zic daca arf fi sa intrebi tu pe aia acolo.Bine stiu ca tu esti suparata rau cu scoala ta cu condusu, dar mai intri in vorba cu aia, te mai relaxezi ziceam si eu
Daca nu ai condus niciodata, o sa conduci, asta daca vrei neaparat sa ai permis si sa conduci o masina.
Cu o masina care are transmisia asa, nu se va opri motorul niciodata, sa vrei si nu se opreste, esti mai atenta decat la cea cu pedala de ambreaj, nu mai sta sa bagi si sa scoti cu o masina asa cu transmisie te joci, desenezi pe sosea
Mogorul se va opri doara atunci cand o sa scoti cheia din contact, sau apesi tu butonul de oprit la cele care au buton si nu cheie.
Ne omori de tot cu scoala ta de soferi cu pfff ce mai.Nu mai intreba pe aici, intreaba direct pe aia la scoala aia ce ai facut sau faci, tu intrebi pe net chestii ce le poti afla direct de la sursa, de la cei care se opcupa cu asa ceva.
Din ce am auzit in RO, daca daI examen pe masina cu transmisie automata, nu vei avea voie sa conduci masina standadr ca la neoameni, dar asta e, asa am auzit, asta tot pe aici.
Oricum daca e sa iti cumperi masina cauta tot una asa cu transmisia automata, n-o sa ai probleme de condus niciodata, cand conduci mai poti sa faci si altceva, te poti machia sau ce mai faci tu la volan, maninci ceva, sau iti tii o mina in par un picior stiu si eu scos afara pe geam
Cam asa se conduc aceste masini, te uiti dupa flacai pe afara, se conduce f comod si usor, cum am spus te joci.
Intre timp dupa, daca tot vrei sa bagi si sa scoti, asta daca nu ai iubit, poti sa mai conduci si de astea cu bagat si scos de pe la prieteni, dar iti spun ceva, odata ce conduci o masina de asta cu trans automata, nu o sa mai vrei veci sa conduci rahaturile alea standadr, indiferent citi ani ai avea de condus de astea cu pedala de ambreaj, cand ajungi sa conduci auotmata, pfff o sa spui ca nu mai esti curiops de ailanta, iti garantez, garantez oricui chestia asta.
Viitorul este a masinilor automate, RO nu o sa mai treaca prin toti pasii astia, adica cu masini cu trans automata, o sa sara de la standard direct sa nu mai conduca deloc la masinile automate.
Tu uite ai ocazia sa conduci tu o masian cu transm automata, asa ca baga, intreaba pe ala ce ai facut scoala, daca ala nu-ti spune cauta alte scoli, intreaba acolo, nu exista sa nu iti zica careva ce trebuie sa faci si ce se face in cazul tau.
Fratioare dai examenul de conducere cu masina pe care scoala. Vorbeste cu instructorul tau! E "BuL*N*GiU daca nu te ajuta cu masina cu care ai facut scoala sau cu o masina cu aceeasi transmisie. "Ai putin tupeu" pe banii tai, ce draq?
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.22.42.189) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro