anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista posibilitatea sa se ilegalizeze masinile cu volan pe dreapta?
Exista o lege europeana sa interzica asta? Irlanda este in EU si volanele sunt pe dreapta.

4 răspunsuri:
| emilitalia a răspuns:

Inca se afla in dezbatere legea privind masinile cu volan pe dreapta. Inn Irlanda este normal doar se circula pe stanga nu ca la noi. Eu unul ca sofer sper sa le bage in ilegalitate. Sunt foarte periculoase.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu am inteles o iota despre ce vorbesti!
Sa se " ilegalizeze"?
Despre ce lege europeana vorbesti tu?
In feiacre tara se sofeaza pe partea unde Guvernul decide si tu trebuei sa te supui legilor tarii respective, daca vrei sa sofezi in tara respectiva. Daca nu, pot sa ramai pieton!
Ce treaba ai tu cu masinile din UK?
Ce daca au volan pe dreapta?
In UK sofezi pe stanga! De asemeni si in Australia si totusi, nu vad vreo problema nicaieri!

Eu sofez in Anglai si Australia pe stanga si cand ajung in Romania, sofez pe dreapta. Simplu si usor, trebuie doar sa citesti putin legislatie rutiera din tarile pe unde treci, ca sa nu incalci legile si regulile tarilor respective.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Era un proiect, nu de ilegalizare, ci de conditionare a montarii unor oglinzi si camere pentru inmatricularea in RO.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu se pune problema de asa ceva niciodata este imposibil si daca ar face asta s-ar da statul in judecata.