| RolandMRD18 a întrebat:

Exista profesori de legislație rutieră care predau in privat? Sau la școli de șoferi profesorii de legislație predau și "separat" contracost?
Adică de ex. ca și cum faceam ore suplimentare în școală la matematica pentru că era mult mai ușor să rețin explicațiile și aveam posibilitatea sa vin cu mai multe întrebări la ședința următoare și îmi era mult mai ușor.
Eu sunt un tip care pune mereu întrebări (uneori bune, uneori stupide) și din ce mi-au povestit cunoștințele care au luat permisul in ultima perioada, cursurile ținute în școli sunt cumva superficiale.

3 răspunsuri:
| AlexN05 a răspuns:

Pai sunt superficiale, legislatia cu profesorul te ajuta maxim 10% din ce ai nevoie. Iti dau un sfat. Pentru proba scrisa, cumparati cartea Codul Rutier pe intelesul tuturor 2025. Incearca sa faci chestionare, iar ce gresesti, cauti in carte pentru ca raspunsurile din chestionare sunt formulate identic cu cele din carte. Apoi citesti cartea capcoada si estu pregatit. La mine a functionat perfect. Daca vrei sa inveti ceva, cel mai bine inveti tu singur. Succes!

| Solane a răspuns:

Poti sa-l intrebi pe profesorul tau daca da ore suplimentar. Nu sunt unii la scoala si altii in privat.

| Liviu a răspuns:

Scoalarutiera.ro, iei totul din scoarta in scoarta, daca ai intrebari, poti pune acolo, ti se va raspunde