Daca vrei sa te vopsesti poti folosit l oreal casting creme gloss. e chiar dragut si mie nu mi-a cazut deloc parul. m`am mirat dar e de bine! Vopseste`te orice culoare in afara de brunet! Nu il scoti decat cu foarfeca!
Sa nu te vopsesti niciodata(depinde cat vei putea rezista)De cand m`am vopsit imi cade parul foarte mult. M-ai ales cand fac baie.Regret nespus ca m-am vopsit.Imi vreau parul inapoi
Uite .eu .de exemplu... vreau sa ma vopsesc... dar mi-e frica sa nu imi distrug parul...am doar doua suvite blonde pe care le dau mereu cu nuantator...si tin 2 saptamani . .deci sunt blonde si le dau cu fucsia pentru ca il ador:X
Sa stii ca se cauta naturalul...
Eu mi-am facut cateva suvite blonde la cuafor pentru ca vroiam o schimbare dar si pentru ca aveam cateva fire albe(am 14 ani), iar acum este ars...cred...sau asa e parul meu natural(foarte bogat si firu gros(stufos))... iar acum imi pare rau k nu mai e k inainte
Al meu este natural, si la toate la care am fost, la fiecare coafor, mi s-a zis ca este o culoare nemaipomenit de frumoasa, sa nu ma vopsesc niciodata ca este rara nu stiu ce... dar nu m-am alsat pana nu mi-am facut niste suvite brunete :X:X
Daca doresti sa fii vopsita pentru un timp nu chiar indelungat si apoi sa revii la culoarea naturala poti folosi un vopsea de tip sampon, care nu rezista mai mult de 2 luni pe parul tau, iar aceasta nu iti distrege parul.
Loly, eu am 20 de ani si am si eu o multime de fire albe...
eu sunt vopsita cu l oreal casting- saten inchis dar iese brunet... din feb 2009 nu l-am mai vopsit decat la radacina dar tot nu iese brunetul... daca nu as avea fire albe l as lasa sa creasca fara sa l mai vopsesc indiferent ca as avea doua culori in cap ( al meu natural fiind saten), dar, cum nu mi permit firele albe sa fac asta ma gandesc sa l vopsesc o nuanta de saten natural si sa astept sa creasca si sa dispara brunetul... la decolorare nici nu ma gandesc, am avut parul protocaliu acum 3 ani si am o oroare pentru culoarea aia... sau tot ce are reflexe roscate, si am avut si suvite blonde si par ars... no thanks! cel mai bine e sa astepti...
Stanmariusvasile întreabă: