| Delocimportant a întrebat:

Fratii mei, am si eu o amarata de Dacia SuperNova, cumparata cu 350 de euro. Motorul se prezinta foarte ok, la roti totul e la fel de ok.
Ce vreau eu sa va intreb...ar rezista daca as merge cu ea, in total, 200 de km? Adica ce probleme ar putea sa apara? O am de jumatate de an, si, de cand am cumparat-o, i-am schimbat rulmentii, ca erau praf, i-am facut schimbul de ulei, i-am schimbat un capat de bara, bucse. In rest, nu s-a intamplat nimic cu ea. Ma duc cu ea la munca aproape zi de zi. Fac pe luna cam 200-250 de km, si nu are nicio problema.
Asadar, ce ziceti, ar rezista la o calatorie de 200 de km? Sau e prea mare riscul? Evident, cu o "consultatie" la mecanic, inainte de a pleca la drum.
Mersi mult.

Răspuns Câştigător
andreia67
| andreia67 a răspuns:

Supernova nu este o masina rea, motorul si cutia sunt Renault, asemanatoare cu cele de Solenza si Logan. Principala problema la ea e caroseria de Nova, planetarele care cedeaza repede si unele probleme electrice la anumite contacte. Daca ai pus-o la punct si ai mers 6 luni fara probleme probabilitatea sa ai un defect care sa te lase in drum in doar 200 km este minima.

| Delocimportant explică (pentru andreia67):

Da, asa este, caroseria are de suferit, din ce am vazut. Motorul e foarte ok, insa, in rest, e prinsa de rugina, e subtirica in tabla. Parca ar fi ceva masina foarte veche, desi e doar din 2001. Rulmentii am vazut ca se duc repede, si, da, unele probleme electrice (nu mai functioneaza temporizatorul de la stergatoare, sau tempomat, sau cum i se zice). Mersi pentru incurajare. Stima multa.

4 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Daca motorul e ok cum naiba sa nu reziste mai mult de 200 km. dar cei dinainte de aveau dacia 1310 si se duceau la mare pe distanta mai mare de 500 km.

| johnnny123 a răspuns:

Păi ce mașină ar fi aia dacă nu ai putea să mergi 200 km? Dacă motorul este ok, i-ai schimbat ce era de schimbat și o mai duci și la o revizie, de ce ai avea probleme la un drum de numai 200 km? Mai ales dacă spui că mergi zilnic cu ea și nu ai avut probleme. Doar nu o să se dezintegreze spontan dacă mergi mai mult de 50 km.

| mont a răspuns:

Poti merge si mai mult cu ea, nu e problema. Rezista cat timp nu are piese pe duca, asta doar un mecanic se poate pronunta. Sunt persoane ce au mers multe mii de km cu SuperNova.