Frate Ford Mustang MACH 1 din 1970 arata ca o DACIE.O masina din 1970 e foarte stricacioasa, sa vezi cand o sa inceapa sa ii cada piesele.Macar daca iti luai sa fie de prin 2001-2002
Pfff ai si si tu umpica drepatate dar, cand ii inlocui sasiul si ii bag pe v10 se ridica pe rotile din spate in a 1-a, ooo si e luat din sourum, e aproape ca nou decat sasiul e cam subrezit si suspensile
Vine de la motor, eu zic ca arata si asa foarte bine, nu are rost sa te complici cu asa ceva, chiar e faina masina. ai grija de ea, s-o folosesti asa cum trebuie
Mersi man, dar as vrea si eu ceva special, vreau ceva care sa dea gata unde locuesc eu, daca poti sa-mi spui cum se numeste...
Parca acu vreo 2 luni cautai un ATV care se conduce fara pemis, acu ai trecut pe la Mustang uri?
PS vezi ca masina ta apare pe tot netul :D
http://www.gatewayclassiccars.com/chicago/1970/ford/mustang-S479.html
Exact, am luat-o de la gateway, mai aveau inca 3 exact la fel, cautam atv pentru ca aveam 17 ani si nu voiam sa mai umblu cu motoru ca necesita permis si nu voiam sa am probleme chiar cand vreau permisul, oo si nu mai am nev, i-am pus tunar de aer pe capota la Count's Kustoms, si peste 2 zile plec in Romania asa ca nu mai ai dc sa comentezi
Lasa brea vrajeala si vezi ti de metinul tau sau ce mai joci tu acolo.
Poate obti un block ia vezi ca nu esti, nu ai ce face si de bagi si tu in seama
Stai linistit toata lumea e superman pe internet, toti au vile masini si puteri supranaturale
Acum este model "la o firma din afara" primeste 3000 Lei pe sedinta si vrea sa bage in tara artificii in valoare de 5000Lei
Daaa pentru ca in Romania vreau sa le folosesc pfffff... e o firma din america *** daca te intereseaza, da ce tot va bagati voi idiotilor coada unde nu va fierbe oala? stiti viata mea, pff suntserios si cu tine, dupa parerea mea sunteti ce-i mai penibili useri, da frate si cumpar de 5000lei pentru ca imi permit, nu ca niste jegosi, unflati care stau toata ziua calculator si se cred zmei... block p.s. masina aia valoreaza cat voi amandoi vanduti pentru organe
Angelodead întreabă:
Editzelu întreabă:
anonim_4396 întreabă: