anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

FUDITA! Buna am auzit ca merge sati instalezi programe pe telefon chiar si GPS daca nu il ai incorporat.Am un Nokia 5130 expressMuzic si as vrea sa stiu daca merge sa-mi instalez Gps la el si daca da de unde downloadez programul.Va multumesc(apropo in caz de ati vrea sa ma contraziceti ca nu merge sati bagi programe in telefon am vazut pe un sit deci av rog sa raspundeti doar cei care va pricepeti va multumesc!)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poi nu merge pentru ca nu ai telefonul actualizat, actualizeazal mai intai si dupa incearca sa descarci, daca nu sti cum da-mi un mesaj la privat si iti explic eu cum.

5 răspunsuri:
| Daniel123 a răspuns:

Sunt sigura ca Nokia 5130 nu are gps, dar cred ca ar merge sa ii bagi google maps!

| Andutu_5204 a răspuns:

Nu merge sa instalezi soft-uri de GPS pe el daca efectiv nu ai asa ceva, daca nu ai receiver de GPS cum ai vrea sa iei semnal de la sateliti? cel mai putin probabil este sa existe vreun adaptor GPS care intra in telefon dar nu cred.Si iti zic si ce iti poti instala, iti poti instala GoogleMaps dar va fi nevoie sa te conectezi la internet si te poti uita doar pe harti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Http://store.ovi.com/search?cu=gps+ovi+maps
De aici descarci gps-ul.

| Username404Error a răspuns:

Imi pare rau dar nu am reusit sa downloadez dupa situl tau.

| cristi102 a răspuns:

Am telefon exact la fel daca afli ceva spuemi te rog