| Robo97 a întrebat:

(Funda) Care masina credeti ca e cea mai buna dintre urmatoare doua prima fiind Chevrolet Aveo 2008 cu un motor de 1400 95 cai putere consuma 6 la suta full option cu 45mii kilometri rulati iar a doua Audi a4 din 1999 cu un motor de 1800 120 cai putere la care sa adugat un chip de 35 cai putere ajungand la un total de 155 cai putere si are 250mii km rulati cu un consum de 12 la suta. Vreau o parere strict la aceste 2 modele nu vreau alte pareri despre alte masini daca nu va pricepeti nu va bagati in seama aiurea.Multumesc

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Chevroletu e mai economic avand motorizare moderna si standardul european (motor E4) care polueaza putin, nu conteaza puterea ci important e sa conduci bine ca sa nu ai parte de belele in trafic.

8 răspunsuri:
| Ykuzo a răspuns:

12% consum la Audi este mult şi nu merită pentru că o să-ţi golească rapid din portofel... Alege Chevrolet Aveo

| melissaandra a răspuns:

Pai eu am chevrolet aveo si merge foarte bn...nu mi s-a stricat pana acum..eu sic ca chevrolet aveo deoarece este o masina care e totusi ridicata si nu dai prin gropi cu ea.dai funda?

| Robo97 explică:

N-am mentionat ca audi are 250 mii km rulati si 120 cp din fabricatie
+ chipu ala

| InTeRacTive a răspuns:

Sallut djrobo97 eu am un Audi A4, tot ceva de genu cum ai specificat tu dar un model mai nou...iti propun sa iei Audi este o firma foarte buna de masini! sper ca te-am ajutat

| Ripperz a răspuns:

Daca vrei putere si viteza ti-as recomanda audi a4 iar daca vrei ceva mai nou si mai,, normal" ti-as recomanda chevrolet. Desigur, daca nu te zgarcesti la money cu consumu

| Fuzziii a răspuns:

Chevrolet am avut e o masina buna se conduce usor nu ai probleme cu ea Dar tind spre Audi fiindca aceasta masina e des folosita se conduce la fel de biine doar consumul e mai mare dar merita pentru ca e o masina care isi permite sa mearga pe orice autostrada

| VolkswagenGrup a răspuns:

Tinand cont de vechimea la audi puterea la aceste 2 marci este aproximativ egala nu e diferenta mare.dar cred ca chervoletu fiind japonez o marca foarte buna are un top speed mai mare decat al audi. Prin consumul exagerat la audi se vede ca motorul nu prea mai trage cum trebuie prespun ca de asta a pus si chipu ala ca fara chip clar chevroletul da clasa...Mai bine cumpara chevroletul deoarece audi in 3 4 ani e la fier vechi..Numai Bine