Vinde tigaia și cumpără bicicletă. Dacă tabla aia numești tu mașină, atunci bicicleta mea este chiar lux.
O sa vand tigaia si imi cumpar o rabla adica pe mama ta
Mi-aș dori sa îmi spui și în fata chestiile astea. Online toți prindeți curaj. Și apropo, vezi ca "rabla" de mama are cancer. Sa dea Dumnezeu sa nu pătească și mama ta la fel. Măcar mama s-a tratat, când prostia ta rămâne ereditară.
Și apropo, după ce finalizez tura cu bicicleta în care ma aflu acum, o sa îți fac o captura de ecran și îți trimit. Și apoi să îmi zici dacă tigaia ta duce atât cât pot duce eu pe bicicleta susținut de propriul antrenament.
Https://postimg.cc/F7xsj9cD
Ia de aici. Bicicleta mea nu merge sacadat, nici în șuturi. Am niște picioare antrenate cu peste 5000 km anul acesta. De obicei nici fac nici pauza sa stau jos. Unii cu tigăile voastre nu va permiteți sa mergeți atât. Aaa și mai interesant azi ca este și cod galben de caniculă... Cum a trecut de ora de 12 sa vezi senzații hardcore.
În primul rand tu ai jignit.Nu contează ce mașina am. Puteai sa te abti dacă nu ai putut oferi un sfat/părere.Ti le spun și in fata stai lin tentativa de bombardier. Tara asta este plina de cacati ca tine
În față nu ai curaj, stai tu liniștit. O fi plină tara de bombardieri, la fel cum este plină de pisicuțe și cățeluși ca tine. Știi vorba aia "câinele care latră, nu mușcă". Imi dau seama cât de împlinit ești la corp și de înalt dacă reușești sa încapi într-un matiz. Se vede ca ești un frustrat pentru ca și bicicleta mea ajunge sa coste mai mult decât tigaia de matiz. Te-am jignit? Ți-am spus adevărul.
Eu sper ca unul cu tigaia aia de matiz sa dea peste tine și peste bicicleta ta scumpa. Unul de 1.60 asa ca mine o pisicuțe.
Abia aștept! Are nevoie pușcăria de pisicuțe ca tine. Mai ales ca vei fi judecat după noua lege "Anastasia". La ce mașină ai, îmi imaginez ce loc de munca ai și din ce familie te tragi. Darămite sa mai ajungi la penal pentru omor, tentativa la omor. Dacă nu cumva bicicleta mea va rămâne întreagă și tigaia ta va ajunge fier de trimis la remat. Mai bine ai trimite-o acum la remat pentru ca, în comparație cu tine, bicicleta mea duce 120 km fără sa scoată poc. Când tigaia ta merge în șuturi.
Mare zmeu te crezi tu ca ai mașină. Eu ăla sărac și frustrat ca am bicicletă. du-te tare. Măcar teoretic, ca practic nu prea te duce tare ca merge în șuturi.
Mai ales ca ești și tare bogat
în 26 Aprilie | IonutSony a întrebat:
.Am avut un proces pe care l-am pierdut pentru o executare silita.Setinta finala a fost de executat suma de 4323 lei plus 680lei cheltuieli de executare rezultand in total de 5003 lei.Intrebarea mea este. Executorul mai poate adauga ceva la suma totala?
Ești un prost și un frustrat. Sper sa dau peste tine cu mașina intr-o sa te potolesc bai p. zizda proasta.Iti place sa razi de alți.Sa ai probleme pe care le au alți jegule
Iar banii i-am pierdut din cauza lui mata care iese pe centura și face slagare
Da, mi-am dat seama cu cine am de-a face după greșelile de gramatică pe care le faci. Ai învățat și tu sa scrii cu femeia de serviciu. Un analfabet ca tine ajunge sa omoare oameni nevinovați pe șosele pentru ca ai luat și tu permisul pe pile. Habar nu ai sa scrii corect, darămite sa mai cunoști semnele de circulație? Nu eu sunt frustrat! Nu am motive. Bicicleta mea întrece la valoare tigaia ta, în orice caz. Normal că râd, pentru ca tu îmi dai motive sa râd. Nu știu pentru ce va mai cumpărați mașini dacă acestea merg în șuturi. Sau voiai și tu matiz cu apucaturi de Ferrari? Și ce crezi? Dacă te legi de mama mea te alegi cu ceva? Tot prost rămâi, iar mașina ta va merge în continuare tot în șuturi. Mai bine ți-ai cumpăra o căruță și un cal. Și câteva oi. Și asa ai apucături de țăran. Dacă nu cumva ești venit de la țară la oraș și acum îți etalezi și tu picioarele crăpate în papuci de firmă.
Apropo, știi ca mașinile astea Matiz și în general cele cutie de chibrituri sunt mașini pentru femei? Sau poate îți plac mașinile mici, poate asa cum o ai și tu ( mică). Cumpără și tu o mașină care să îți arate masculinitatea din tine, mașini puternice ( de ce nu muscle car, 4x4). Nu mașini pentru femei. Vezi sa nu îți cada tamponul. Și vezi ca eu accept sa fiu lovit doar de mașinile de lux, nu de epocă.
Servus, pisi
Pentru ca, la cât ești de pârlit și dacă ma bagi și în spital, nu am ce bani stoarce de la tine. Apoi cred ca va trebui sa îți vinzi un rinichi sa îmi poți plăti mie spitalizare, daune morale și o bicicletă nouă.
Bănuiesc ca ești din noua generație undeva la 15-16 și ai un tupeu de prost.O am mica pentru ca m-a turnat mata prietenii știu de ce?
Ești un păcălici care știe doar sa ii judece pe alți.Toti sunt prosti și săraci și tu ești un bogatan. Uite-te în oglinda da-ti doua palme și trezește.Chiar și în situația în care ești un copil de bani gata nu uita ca roata se învârte și mâine nu se știe ce se întâmplă. Daca nu poți sa ajuți nu jigni nu rade de alți.M-am saturat sa te iau la bășcălie nici măcar nu meriți.Nu cunoști un om dar totuși îl cataloghezi ca fiind analfabet sărac și numai știu cum.Raman la părerea ca ești un puștan răsfățat de părinți adică o curva mica.
Am 32 ani, bai putulica.
Eu am muncit mult ca să am, cât am și ma laud cu ce am. Ce băiat de bani gata? Și tot tu spui de criticat fără sa cunoști. Dar măcar nu cumpăr tigaie de mașină care să tragă pârțuri la fiecare curbă. De fapt eu sunt deștept : nu cumpăr niciodată mașină! Prefer bicicleta în locul mașinii. Iarna pana îți dezgheți tu geamurile la mașină, eu merg cu bicicleta 50 km. Asta dacă nu îți îngheață motorul cu totul ca atunci merg 150 km și tu tot "pă loc" vei rămâne.
Mașina ta nu are atâția km în bordul mașinii cât am eu pe bicicletă. Pe tine abia te duce mașina de la munca și înapoi, eu cu bicicleta fac tur de județ și județul vecin. Pentru ca sunt în formă, antrenat și ma ține să fac asta. Când tu încă tragi pârturi odată cu mașina pe care o ai. Asa ca hai, uscheala! Următoarea notificare primită de la tine va fi citită și ignorată cu succes. Spor la mers în șuturi cu mașina lui mr Bean pe CARE zici ca o ai.
Dacă tot ești asa smardoi lasa-mi aici un cont de Instagram sau Facebook.Te provoc.Dar probabil o sa zici ca nu răspunzi la provocări
As zice ca este o problema la ambreiaj. Poate si-a facut meleoanele de kilometri si se vrea schimbat!
Richard2003 întreabă: