| Robo97 a întrebat:

(Funda)Deci am un scuter chinez prinde cam 65-70 depinde de bataie vantului are 1500km rulati si as dori sa ii pun un set de 80cc. Intrebarea este daca i pun un set de 80cc ce sa ii mai reglez sau ce sa ii mai cumpar in plus si cat mar costa. Bugetul este limitat...

7 răspunsuri:
| traveler a răspuns:

Intrebarea este daca ai permis de conducere pentru motorul pe care vrei sa al modifici, incalcarea legii duce la amenzi usturatoare si alte probleme.Sa nu te dibuie ei de la RAR cu motor modificat si netrecut in cartea tehnica (sigur faci revizie la scuter nu?)
Desigur trebuie modificat si carburatorul deoarece noua cilindree marita cere mai mult combustibil, modificarea consta in a mari orificiile jigloarelor sau inlocui setul de jigloare din carburator sau inlocuirea carburatorului cu unul de motor de 80 cm cubi.Bafta

| Robo97 explică (pentru traveler):

Frate mersi pentru sfat dar nu te priveste pe tine daca am carnet sau ce ai mai zis pe acolo ca dupa ce voi modifca motorul stiu ce am de facut.

| traveler a răspuns (pentru Robo97):

Mda si atunci de ce zici ca ai intrebat?
Programul de la cei ce colecteaza deseuri?

| dru1darius a răspuns:

Costa cam 200-300 lei, daca iei setul, trebuie sa te gandesti ca iti traba si altee componente sa iti mearga in proportie de 100%, daca nu ai bai si pentru celalte componente, trebuie sa regelzi carburatorul sa dea mai multa benzina, in timp trebuie carburator, toba, ambelaj si variatoare

| Robo97 explică (pentru dru1darius):

Ma chiar nu stiti sa imi ziceti in sula mea ce imi mai trebuie acu? Set am ma desteptule original de 80cc dar veau sa stiu ce sa mai pun pe langa el? un cdi sport sau ce sula mea sai mai pun?

| dru1darius a răspuns (pentru Robo97):

In primul rand, set de 70/80 cmc nu exista original, ce ii mai mare de 50 ii deja tuning, 2. ai zis ca ai un buget redus, ti-am dat un sfat sa te ajute pana aduni bani, 3. daca ai bani, cumpara un carburator mai mare sa dea mai multa benzina si aer in set, dupa aia un filtru sport pentru mai mult aer, o toba sport sa scoata gazele, ambielaj sa fie mai comprimata benzina si aerul in carter, si mai poti schimba variatoarele pentru demaraj si viteza mai mare

| RobbiHH a răspuns:

Http://piesescutere.rostarmotors.ro/index.php?main_page=index&cPath=94 Uite aici tot felul de motoare si. sper ca o sa te ajute