| IonutSony a întrebat:

FUNDA.Pentru cei care au dat de curand examenul auto trauseul.Ce sfaturi puteti sa imi dai si mie? Multumesc

Răspuns Câştigător
| BeatTheASS1234 a răspuns:

Eu am luat permisul din prima prin februarie.
Cel mai important sfat as zice eu ar fi sa nu te panichezi: nu te gandii ca e un politist langa tine. Eu cand am dat am si uitat ca ala e politist ma gandeam doar ca fac ce imi place si anume sa conduc, ma gandeam ca e o simpla sedinta de condus cu instructorul, nu trebuie sa te panichezi doar ca te gandesti ca nenea de langa tine e politist, trebuie sa fi relaxat si atent.
Si aici ajung la al doilea sfat: Mare Atentie! Trebuie sa fi foarte atent la tot din jurul tau, fiecare trecere de pietoni, trebuie sa fi cu ochii pe fiecare participant la trafic si sa fi atent la cei din jurul tau, ca poate uiti sa te asiguri la schimbarea unei benzi si te pica din prima.
Chiar daca faci o greseala nu intra in panica, ca nu e sfarsitul lumii, si eu am intrat pe o banda pe care erau parcate masini si aproape blocam o intersectie dar noroc cu un nene de treaba care era pe cealalta banda si m-a lasat sa ma bag in fata lui, ba chiar m-a ajutat si politistul mi-a zis "Hai ca te lasa, baga-te", deci nu te gandii ca astia vor sa te pice pe tine special ca nu le place de fata ta, ei o sa incerce sa te ajute deci stai linistit.
Bafta!

1 răspuns:
| bymhyt a răspuns:

Pai in primul rand nu trebuie sa ai emotii sa fi atent la tot ce ati zice examinatorul, sa nu depasesti viteza, sa ai grija la semafoare si in trafic la semne, cand te uiti in stanga dreapta sa intorci capul pentru a vedea caci daca nu suci capul zice ca nu te-ai asigurat si sa fi atent, bafta si mult noroc sa iei permisu!