| Robo97 a întrebat:

(Funda ) Un set Stage 6 street race 70cc din fonta ce performante aduce pe o Gilera DNA. Aici ma refer la top speed, consum( tin sa mentionez ca totul este stock )

Răspuns Câştigător
| Jicarean_Calin_1960 a răspuns:

Salut Robo
1. in primul rand iti creste puterea motorului cu doi cai
2. daca pastrezi carburatorul original nu o sa ai cresteri semnificative ale ale consumului
3. Daca stau bine si ma gandesc, treci usor de granita celor 100km/ora daca mai faci urmatoarele modificari :
a:variator Malossi +ambreiaj Malossi
b:rolele in variator nu mai grele de 4, 5 grame
c:arcul de contrast de pe ambreiaj de culoare galbena, arculete cele mici de culoare rosie, Malossi
d: supapa admisie-evacuare (muzicuta) Malossi VL 13 care adunate toate te ajung cam la 150 de euro. Daca nu reusesti sa le cumperi pe toate, rolele din variator sunt foarte importante si te sfatuiesc sa le montezi pe cele care ti le-am scris mai sus de 4, 5 grame! Cam atat deocamdata, pentru restul problemelor iti stau la dispozitie!

| Robo97 explică (pentru Jicarean_Calin_1960):

Multumesc pentru sfaturi. Din pacate nu am banii pentru toate aceste modificarii. Imi voi cumpara setul motor la vara si poate reusesc sa cumpar si un set de role. Deja m-am saturat de setul pe care il am acum deoarece consuma in jur la 4-5, se ineaca si fuge doar 75km/h.

| Jicarean_Calin_1960 a răspuns (pentru Robo97):

Robo, ai schimbat si carburatorul $ Ai pus mai mare de 12 $

2 răspunsuri: