| Începătorul988 a întrebat:

Golf 5 sau astra j? Masina pentru iubita mea.

20 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Vrei sa arati ca ai iubita sau ca ai bani?laughing ori poate amandoua

| relian a răspuns:

Cand auzi la romani masina pentru incepatori, masina pentru iubita laughing ba te ca..ci pe tine de ras cand vezi chestii de genul asta.
Adica cumperi o masina pentru tine sau pentru iubita ta dar intrebi pe altii ce sa cumperi laughing de parca tie sau la iubita ta, v-ar placea ce place stiu si eu altuia laughing du-te omule si intreba pe iubita ta direct, uite fata draga am cashu la greu vreau sa iti fac cadou o rabla laughing scuze masina si cam de banii astia, zii care iti place.Care place ei pe aia o iei, ca doara nu iei ceva ce nu-i place nu? Astea sunt figuri si fite de romani sa arat la lume ca am iubita sau ca am bani.Aia maine poimane te lasa cu ochii in soare si aia e tot i-ai luat masina laughing Dar na fiecare cu cel doare.
Eu asa vad orice cadou care cumpri cuiva, trebuie sai plac celui pentru care faci acel cadou, nu tie nu la altii.
Daca doara ai vrunt sa ne arati ca ai iubita e ok bv tie esti tare, in sf ai si tu o iubita, asa e bine, sa va intelegeti bine si ce mai vreti voi.

| Începătorul988 explică (pentru relian):

Nu poti lua ceva doar pentru ca e frumos, si nu poti intretine aceea masina. Caut ceva folositor pentru ea. Cat la faza cu banii. Am mai mentionat de multe ori. Doar jumate din bugetul alocat masinii ei sunt din banii mei, restul din banii parintilor ei.

| relian a răspuns (pentru Începătorul988):

Vad spui ca fod nu-i place ca deja aveti si stie cum este.Deci pana la urma se pare ca vrei ceva sa placa si ei, ca urmare observatia se pare ca e pe aproape laughing Daca ea da juma de bani nu vii tu sai impui ei mai stiu ce masina, ca asa a zis unu de pe TPU laughing o masina folosita e folosita, poti nimeri una de zice multi ca e super si sati manince zilele, ce spui tu cu intretinerea si povesti, aia la orice masina se face.Iei o masina noua si aia e tot.Ford nu-i place dar vrei tu VW ca asa vrei tu sau ce ai spus astra, peste prajit, pai daca si astra e masina neam dat dreacu laughing

Stii, daca as intreba-o n-ar mai fi surpriza. Si stiu cee ii place, stii tu, mai mergem si pe strada, si imi fac o idee, zicand "uite ce opel frumos" sau "ce masina frumoasa".

| relian a răspuns (pentru Începătorul988):

Care surpriza frate?laughing cum adica surpriza cand ai spus ca juma din banii sunt ai ei, juma de la tine laughing pai odata ceti da banu normal ca stie ca vei lua o masina.In sf asta e sa fie sanatoasa, iai orice masina, pana la urma conteaza sa fie buna si sa isi faca treaba cu ea.Masina este sa te duca sa te aduca, femeile nu merg la curse, nu se duc mai stiu eu unde sa se dea mari figurante, asa ca ia o masina ieftina zic eu laughing

Jumate de la parintii ei. Macar stii sa citesti? Deja numai ma complic cu tine, iti ofer prea mult timp.

| NLS a răspuns:

Depinde de motorizari si cai putere.

La dracu!
Pana la urma fetele se uita la design (se asorteaza tapiteria sau culoarea cu poseta au ba? ), si... posibilitati de tuning!
(am o colega de munca ce si-a vopsit oglinzile POLO-ului in ROZ, cel mai ROZ roz posibil.
Dupa ea, inca 3 colege, la scurt timp.)

La o alta am vazut pe geamul stanga spate>> cu litere relativ mici, si desigur, tot ROZ:
"Ziegen Taxi" (Taxi pentru capre) happy

Revenind:
Daca eventual nu are oglinda pe partea soferului, cauta alta!
Alta prietena, ca asta iti da...

| Începătorul988 explică (pentru NLS):

Golf 5 2. 0tdi 170cp -euro4
Astra J 2.0 163cp euro5(daca asta e motorizarea, nu cunosc prea bine Astrele)

| NLS a răspuns (pentru Începătorul988):

E din 2013-2014 Astra-ul?

Daca au acelasi nr de kilometri rulati, alegeti Astra.
Si Golf mi-a placut mult la vremea ei, (e usoara si "zboara" la motorizarea aceea) dar totusi, masina mai noua, Euro 5, e mai de viitor, in conditiile in care astia vor sa le "mazileasca".

Eu am in plan tot o Astra J, dar probabil pe benzina si automata.

Momentan conduc spre serviciu o Astra mai veche (benzina), si cand am nevoie, Audi A4 (diesel) al fratelui.

| Începătorul988 explică (pentru NLS):

2010/2011. Nu m-ar derania nici un 1.7, cat timp o prind mai ieftina. Dar am vazut cateva 2.0 frumusele, navigatie, clima, esp, cam tot ce ar fi nevoie pe ea pana in 6000€.
Intr-adevar, am detinut motorul de pe golf5 pe Audi a3, cel de 170cp, softat la 210. Racheta era masinuta, am dat-o pe o Octavia 2 VRS, cu acelasi motor, insa stock. Rau imi pare. Dar vorba ta simt nevoia de un motoros Common-Rail in familie si euro5.

| Valyasdfg a răspuns:

Matiz?

| Vladut123456 a răspuns:

2.0 de pe Golf 5 e cam prost, iar Astra J am vazut la fel ca are niste probleme : https://www.youtube.com/watch?v=63DCBFLWi1g.
I-as recomanda un Ford Fiesta, o masina pentru femeie, micuta.

| Începătorul988 explică (pentru Vladut123456):

Avem deha un Ford in familie. Nu ii place. Vrem ceva euro5, si spatios.

| Începătorul988 explică (pentru Vladut123456):

N-ai treaba, benzina vs diesel, aia tine de intretinerea masinii.

| Anonimaaaxgar a răspuns:

Se pricepe iubita la condus?

| Începătorul988 explică (pentru Anonimaaaxgar):

Avand in vedere ca a condus al meu A3 de 210cp, eu zic ca da.winking

| HeadGeneral a răspuns:

Golf este mai. micut si mai usor de condus

| Începătorul988 explică (pentru HeadGeneral):

Ambele au aceleasi dimensiuni.

| Question101 a răspuns:

Astra j are un design mai placut. Depinde ai de motorizari, dar la Golf in afara de 1.9 tdi toate diesel-urile sunt destul de problematice, despre benzinare nu stiu. La Astra J 1.7 diesel e destul de fiabil, fiind facut de Isuzu, dar am vazut un motor pe benzina pe canalul de Youtube Masina potrivita ce avea depuneri inauntrul sau. Ar trebui sa le conduca pe amandoua. Ia in calcul si Ford Focus sau de ce nu Fiat Bravo (cea mai frumoasa din cele 4 un factor destul de important zic eu si probabil cea mai fâșneață cu motorul de 1.9 diesel de 150 de cai)

Întrebări similare