| Wariors a întrebat:

Hai salut TPU! Am o rugaminte, la voi.La vara fac 16 ani, vreau sa imi cumpar un ATV.M-am informat si stiu ca trebuie sa aiba pana in 125 cm cubi si pana in 10 cai putere, intra la subcategoria B1.Eu sunt de la tara si o sa il folosesc la fan, padure deci sa fie si greu si la maxiumum de cai putere.Si sa fie pana in 10000 ron.As dori unul de la o firma serioasa, cum ar fi Suzuki, Yamaha(mai sunt firme serioase). Deci daca puteti sa imi recomandati anumite modele, si 4X4(cu 2X4 nu cred ca face fata) ar fi super.Si totusi va intreb asa ceva cum vreau eu, trage o caruta de 2 tone? Cam pe criteriul asta :
-pana in 10 CP
-pana in 125 cm
-4X4.
-pana la 10.000 ron
Ii rog pe cei mai cunoscatori sa ma ajute, cu anumite linkuri si sugestii.Dau funda si vot.

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

La banii aia de abia te poti misca cu el, si trage caruta goala plina ma cam insel. Poate gasesti un mechetrefe care vinde un atv in conditii cat de cat la pretul ala dar probleme va avea destule. Nu ai nevoie de permis daca mergi numai prin sat si camp cu el.

| Wariors explică (pentru mgtow):

Da de niste modele nu ai idee?

Dom' Sofer, de asta ce parere ai? Poate trage o caruta plina cu 20 de cai putere a lui? si 127 cc?
http://mercador.ro/......1ziQF.html

| mgtow a răspuns (pentru Wariors):

Oho, ala trage si caruta cu infractori.

Dom' mi-am schimbat vocatia, imi cumpar tractoras de vreo 20-30 de cai putere, cu politia nu-i bai, tu ai fost cel am sincer la intrebarile mele, te desemnez castigator.

8 răspunsuri:
| viotedy a răspuns:

La 125 cm n-are putere de tras-impins, doar sa te duca pe tine si oricum ai nevoie de permis B1.

| Wariors explică (pentru viotedy):

Nu poate trage? Apoi mai mare ii deja periculos cu legea...Dar la ce capacitate ar trebui sa fie ca sa traga?

| viotedy a răspuns (pentru viotedy):

Macar de 300.

Întrebări similare