anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei am si eu o intrebare. Cei care au facut scoala de soferi cum este la inceput si la sfarsit si in banii pe care ii dau in cazul in care pic la ceva tot in acea suma mai pot da in decurs de un an? Cel mai concret raspuns primeste funda.

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cand te inscrii, ti se prezinta oferta scolii, si poti plati integral, sau doar taxa de inscriere, si dosarul medical, daca il faci ajutata de ei. Daca nu, te trimit sa-l faci singura pe la diferite cabinete, platesti la fiecare cabinet in parte, apoi vii cu fisele medicale la scoala, platesti taxa de inscriere si ti se incepe dosarul.
In taxele de la scoala intra si o taxa pentru examenul practic (traseu/oras). Daca pici, va trebui sa mai achiti odata acea suma, care consta in chiria pe masina in timpul examenului, si combustibilul.
Pentru examenul teoretic (sala), platesti la primaria orasului tau, o taxa de examinare, care de primele 2 ori e mica, nu mai stiu exact cat, iar a 3-a oara era ceva pe la 45 de lei, parca.
In momentul in care termini cursurile (legislatie si conducere) de la scoala de soferi, mergi sa dai sala si anunti scoala doar cand ai programare la traseu, ca sa fie disponibila masina.

0 răspunsuri: