Eu am avut un megane din 2001 coupe cu 500€ fostul proprietar fiind taicameu si i.am schimbat doar o bucsa in rest 0 problems. Cauta o persoana de incredere care iti poate gasi o masina buna
Mașini de peste 10-15 ani vechime. Chiar dacă vei primi sfaturi despre diverse modele, trebuie să știți că după o anumită perioadă de utilizare orice mașină începe să nu se mai comporte normal și cresc cheltuielile de întreținere. Iar, la noi în țară, cu samsarii de mașini, riști să iei o epavă luată de la vreun cimitir de mașini, cosmetizată puțin, dar care are multe hibe ascunse.
Succes în achiziționarea automobilului!
Buna! Eu am un Passat B5, am dat 1300 euro pe el si merge exceptional, Passat B5.5 este mai nou si dotari mai multe, este de la 1700 euro, poti gasi unul la 2000 euro bun, depinde si de norocul tau, daca vrei sa iei o masina sigura, te duci cu cineva care se pricepe, Opel Astra G ar mai fi o varianta buna, Golf 4, Dacia Logan si daca te duci la vreo masina verific-o bine, motor, caroserie, acte, daca mai ai ceva bani in plus o duci la un service autorizat sa o verifice, Bafta!
Îți recomand Volkswagen Bora
Îți trimit link-ul cu mașina de pe OLX:
https://www.olx.ro/oferta/vand-wolkswagen-bora-IDbzLM2.html
Merci
Fordul de la avatarul meu e masina de ~1500 euro, cu revizii la zi, si arata impecabil.
Iti recomand unul, e mult mai ok decat Golf 4 sau Passat.
Il iei de la inceput fara rugina, te uiti dupa interior sa nu aiba multi km (te uiti dupa rupturi/uzura la scaunul soferului si pedale), si nu o sa ai probleme.
DiaDiana9 întreabă: