| Jonas_1797 a întrebat:

Hei, buna, TPU, ieri mi-am luat un BMW X5 si nu am demarajul bun la ea, ce ar trebui sa fac, adica imi i-a 100KM/H IN 7 secunde adica nici-o dacie nu i-a suta in asa timp.Masina are cutie de viteze automata. AAA, si este din 2004.

Răspuns Câştigător
| bistriteanul a răspuns:

Pai e si normal pentru o masina 4x4 sa accelereze de la 0-100 km/h in 7 secunde. E un timp destul de bun! Poti sa scoti si mai jos de 7 secunde cu cateva reglaje la cutia de viteze, pinioane... dar costa si e mult mai complicat decat la cea manuala, doar nu ai ambreaj!

9 răspunsuri:
| emoboy a răspuns:

7 sec nu e mult! Un hatchback de 200Cp prinde suta in cam 7sec! Dar la un Suv, cred ca ai intre 250-300Cp sau pe aproape! Poi daca te gandesi la o dacie 1300 ea poate sa prinda suta in 20sec nu stiu astea noi de la dacia! Loganul cred ca prinde suta in 13sec! Poi cum nu simti motorul ca trage? Poate avea multe probleme sau poate nu ai nimic! Asta conteaza de puterea ei! Spune-ne ce putere are! AAa si sa stii ca la o cutie automata pleaca mai incet de pe loc! La una automata pleaca usor, la una manuala poate sa zmaceasca la ce automate nu zmaceste! Daca masina are sub 300cp are un demaraj bun!

| onasis1961 a răspuns:

ALO! Nu o sa ai demaraj nici-o data sub 7 secunde cu BMW X5 cu cutie automata. Daca vrei un asemenea demaraj schimba cu aceiasi masina dar cu cutie manuala.

| rossi46 a răspuns:

Daca vrei sa scazi sub 7 sec. iti propun un schimb. Iti dau un Mercedes G Brabus din 2009, 3.2 diesel 12V, 480 Cp. Face 0-100 in 5.5 sec. (maxim). Imi dai X5 + o diferenta!

| eugem35 a răspuns:

Da toti dat sfaturi, si a pus cineva itrebare cat de bun sofer este sa scoata un timp mai bun? eu spun sa schimbam pilotu

| eugem35 a răspuns:

Tai la greutate masini tu vrei un timp mai bun de la un suv.
sa fim seriosi ai cuparat autobuz, frate sti ca are consumul 20 la sut in orce conditie de drum

| dean a răspuns:

Apasa pedala cat poti de tare, lasa muzica sa urle in difuzoare, ruleaza cu viteza pe croaziera si lasa-le pe fete sa faca atmosfera! E bun si 7 sec la 100km/h, ce n-as da sa scot si eu timpu asta cu, "Bentley'u" meu!

| mihaibr11 a răspuns:

Daca tu o simti greoaie in demaraj, simti ca "nu trage", incearca un service. de la egr pana la filtre si injectoare pot fi multe cauze. dar gandeste-te ce masina aveai inainte ca totusi x5 e o masina mare, grea si nu e genul care sa faca suta in 5.5. hope i helped

| Corsarul a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa o schimbi... Recomandarea mea este sa mergi la un service bun, sau reprezentanta si sa faci o verificare. Cauze sunt multe. Plecand de la un filtru, sau o sita, pana la setul motor. Iti trebuie un meserias sa o vada.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://fixauto.ro/