anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Ce părere aveți despre fetele care conduc motociclete? happy

74 răspunsuri:
| RxTx a răspuns:

Prea puține! ar trebui să fie mai multe dar nu cu chiciuri sutere ci as vrea să vad femeie cu motocicleta adevarata pe care sa fi dat minim 20 000 euro

| Bruno92 a răspuns:

Mi se par sexy.

| Caporal4464 a răspuns:

Treaba lor, sa conduca linistite.

| Celcestietot a răspuns:

Doua cuvinte : SE XY love struck xoxo

| Celcestietot a răspuns (pentru Bruno92):

Sa se dea jos de pe motocicleta si sa iti ceara numarul tau de telefon cu parul in vant cool

| Michaeel a răspuns:

Mult tupeu pe ele sa conducă o motocicleta happy ma refer ca de obicei motocicletele sunt mai mult conduse de băieți si ca unele fete nu au curaj sau nu vor sa conducă una. Oricum nu am ceva în potriva, majoritatea bărbaților le găsesc atrăgătoare, dovada fiind chiar răspunsul lu' băiețelul Aqua.

| Mosotti a răspuns:

Parere foarte buna.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un turn off.
pentru că nu sunt eu interesat de motoare. Prefer fetele finute, nu care vor adrenalina, nu pe motoare.

| Sofer a răspuns:

Ceva rar văzut pe străzi. Foarte sexy.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Femei independente.

| LPCTSTR a răspuns:

Sa zicem ca da...

| Drimmero a răspuns:

Super tare, chiar le-as cere sa ma plimbe )))

| Bruno92 a răspuns (pentru Celcestietot):

Of. rolling on the floor direct s ar ridica steagul laughing alunecari de teren alea, alea,, haules bauless

| AlexAL275 a răspuns:

Nu am nicio părere, dar mi se pare cam riscantă motocicleta, Doamne ferește poate vine un nebun și te lovește! Da, e adevărat, fetele care conduc motociclete arată foarte bine, dar cred că contează mai mult să fii în siguranță, mai ales la noi în țară unde mor sau sunt loviți o sumă de motocicliști. Măcar dacă vrei să-ți iei motocicletă, să fii foarte atentă și să nu te dai mare sau să vrei să ieși în evidență, se întâmplă ceva și îți taie firu'. Mult noroc și multă sănătate!

S-ar deschide dimensiunile, ar veni ingerii din ceruri rolling on the floor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LPCTSTR):

Să sperăm că nu. laughing

laughing ce sa mai, e grele tati. Trebuie sa recunosc ca as *** o pe una pe o motocicleta de aia blanao rolling on the floor

Multi ar face-o frate laughing laughing

| Celcestietot a răspuns (pentru Celcestietot):

Sau poate chiar multe :O

Gusturile nu se discuta se pun in practica laughing

| Unknownzgw a răspuns:

Depinde de moticicletă. Depinde de fată.
În general una bună, trebuie să fie destul de curajoase având în vedere traficul şi ştiind că tot timpul au în fundul lor pe câte unu care se holbează.

rolling on the floor

((:

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt misto.

Nu stiu, da eu visez foarte des ca am motocicleta, ar fi ceva sa imi achizitionez una ' chestie e ca de la adrenalina aceea nu stiu ..mai bine neh happy but never say never.

| Nume6 a răspuns:

Foarte șmecher, cool și mi se par fete d-alea cu sânge în ele vorba aia, nu stiu cum să mă exprim mai bine, care știu ce vor de la viaţă, cu caracter puternic, cu o fată de genul nu dai greș.

Eu am visat ca eram intr-o masina si s-a facut invizibila, doar usa o mai tineam si se vedea in mana XD
Cum vrei tu, are asa un pericol mai ridicat fata de ceva pe 4 roti.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Mrr love struck

In loc de volan tineai usa hai ca, asta e buna rolling on the floor
Da e riscant, mai bine o bicicleta electronica, si sa ajungi in crioa sau cavou costa dauneaza portofelului, dauna totala laughing