Prea puține! ar trebui să fie mai multe dar nu cu chiciuri sutere ci as vrea să vad femeie cu motocicleta adevarata pe care sa fi dat minim 20 000 euro
Sa se dea jos de pe motocicleta si sa iti ceara numarul tau de telefon cu parul in vant
Mult tupeu pe ele sa conducă o motocicleta ma refer ca de obicei motocicletele sunt mai mult conduse de băieți si ca unele fete nu au curaj sau nu vor sa conducă una. Oricum nu am ceva în potriva, majoritatea bărbaților le găsesc atrăgătoare, dovada fiind chiar răspunsul lu' băiețelul Aqua.
Of. direct s ar ridica steagul alunecari de teren alea, alea,, haules bauless
Nu am nicio părere, dar mi se pare cam riscantă motocicleta, Doamne ferește poate vine un nebun și te lovește! Da, e adevărat, fetele care conduc motociclete arată foarte bine, dar cred că contează mai mult să fii în siguranță, mai ales la noi în țară unde mor sau sunt loviți o sumă de motocicliști. Măcar dacă vrei să-ți iei motocicletă, să fii foarte atentă și să nu te dai mare sau să vrei să ieși în evidență, se întâmplă ceva și îți taie firu'. Mult noroc și multă sănătate!
ce sa mai, e grele tati. Trebuie sa recunosc ca as *** o pe una pe o motocicleta de aia blanao
Depinde de moticicletă. Depinde de fată.
În general una bună, trebuie să fie destul de curajoase având în vedere traficul şi ştiind că tot timpul au în fundul lor pe câte unu care se holbează.
Nu stiu, da eu visez foarte des ca am motocicleta, ar fi ceva sa imi achizitionez una ' chestie e ca de la adrenalina aceea nu stiu ..mai bine neh but never say never.
Foarte șmecher, cool și mi se par fete d-alea cu sânge în ele vorba aia, nu stiu cum să mă exprim mai bine, care știu ce vor de la viaţă, cu caracter puternic, cu o fată de genul nu dai greș.
Eu am visat ca eram intr-o masina si s-a facut invizibila, doar usa o mai tineam si se vedea in mana XD
Cum vrei tu, are asa un pericol mai ridicat fata de ceva pe 4 roti.
In loc de volan tineai usa hai ca, asta e buna
Da e riscant, mai bine o bicicleta electronica, si sa ajungi in crioa sau cavou costa dauneaza portofelului, dauna totala
troleibuz întreabă: