| Peli75 a întrebat:

Hei, de recent m-am apucat de școală de șoferi categoria B. Am 4 ședințe de condus, din 15, și urmează să fac 18 ani. M-am apucat la făcut chestionare, am citit doar un pic din cartea de legislație auto că m-am pus la făcut chestionare. Chestionarele le fac cu 24 majoritatea pe aplicația Școala Rutieră. Mi-ați putea da alte site-uri unde nu se repetă întrebările așa des și câteva sfaturi despre școala auto sau recomandări?

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu poti face chestionarele daca nu pui mana sa inveti serios toata Legislatia rutiera, fiindca este imposibil sa stii sa le rezolvi, iar pe ghicite nu este normal sa le faci, ca-n trafic risti sa nu acorzi prioritate si sa te omoare cineva.
Spor la invatat si succes la examinare!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Apuca-te de INVATAT serios din carte.
Cu chestionare doar iti verifici cunostintele.

| eliancodrut a răspuns:

Procedezi gresit. Nu te lua dupa led87. El a reusit ca i-au cazut intrebari stiute, dar nu la toata lumea se intampla asta.
Studiaza legislatia. Zic studiaza, nu citita. Dupa ce o studiezi verifica-ti cunostintele prin chestionare. La intrebarile gresite vezi ce zice legislatia.
Chestionarele de la examen au intrebari diferite sau asemanatoare cu unele pe care le faci, dar care au unele chichite.
Si nu uita: cunoasterea regulilor de circulatie sunt pentru viata, nu doar pentru examen.

| led87 a răspuns (pentru eliancodrut):

Hai zi serios?

consulta drpciv toata ziua si școala rutiera toate chestionarele, apoi du-te la sala si vezi ca sunt exact aceleasi întrebări, doar ultimele 2-3 sunt capcana, dar in rest, sunt exact aceleasi intrebari ca la sala

toata lumea mi-a spus la fel si exact asa a fost

| led87 a răspuns:

Drpciv si scoala rutiera, de pe astea am invatat eu si am luat sala cu 25.

am invatat MECANIC pe de rost intrebarile dar nu am gresit deloc cand au venit intrebari capcana si a trebuit sa o iau logic.

invata mecanic daca nu poti logic.

conteaza sa iei sala, ca degeaba știi legislatie daca nu iei sala

| eliancodrut a răspuns (pentru led87):

Tu inveti sa iei sala sau sa cunosti regulile de circulatie in ce situatie care apare pe timpul in care conduci? Matoda ta da uneori rezultate, dar nu la toti, deoarece este una empirica. Imi place ca toti neofitii dau lectii. Nu numai in circulatie, ci si in alte domenii.

| led02 a răspuns (pentru eliancodrut):

Eu nu mai invat nimic pentru ca deja am permisul de mult timp laughing si ghici ce?

nu am avut vreo sanctiune pana acum, deoarece cunosc regulile de circulatie, in comparatie cu altii de pe aici care te judeca ca esti neofit sau mai stiu eu ce laughing

dar, asa ca idee, nu ar strica sa arunci un ochihee hee

https://dexonline.ro/definitie/neofit

| led02 a răspuns (pentru eliancodrut):

Baiatu a spus ca vrea permisu, eu i-am spus cea mai usoara metoda de a lua permisu.

Dupa ce are permisu, o sa se descurce el asa cum am facut toti soferii care AVEM permis

| eliancodrut a răspuns (pentru led02):

Https://www.dex.ro/NEOF%C3%8DT/196454
https://www.dex.ro/neofit/478387
Cea ce se traduce prin nestiutor, doar e la inceputul activitatii, fara cunostinte in domeniu.
Asa ca nu mai vinde castraveti la gradinar.

| eliancodrut a răspuns (pentru led02):

Imi cer scuze ca am gresit adresa.