| liviuca a întrebat:

Hei!
Masinii mele ii expira itp-ul, dar mi-e tare frica sa ma duc. Am inteles ca nu se prelungeste si ca trebuie neaparat sa il fac, altfel nu voi mai putea circula cu masina. Pai masina e viata mea, cu ea ma duc la munca acum in perioada asta ca sa evit mijloacele de transport, la cumparaturi pentru parintii mei, pentru familia mea. Chiar nu se poate altfel? Sunt in Bucuresti, poate sa gasesc o statie si o ora mai putin populata sad

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cumpara o masca de gaze cum au aia din swat si mergi cu ea in bus pana dispare tiganimea C19. Sant idioti aia de la RAR daca nu ampliaza ITP tinand cont circumstantele in care lumea traieste

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu e ca si cum la itp sunt sute de oameni la gramada.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Suni la o statie ITP din apropiere, rogi sa iti faca programare, te duci si predai masina, astepti afara cuminte cu masca la gura, platesti cand e liber la receptie.

| ancaval a răspuns:

Mergi și fă itp-ul.

Răspuns utilizator avertizat
| Eugen80 a răspuns:

Ai dreptul sa mergi sa faci ITP-ul! Scrii pe declaratia ta ca mergi sa faci ITP-ul si scrii traseul. Scrii ca ai programare acolo si NU conteaza unde in Bucuresti este.
Oameni buni, nu sunteti blocati in case! Aveti dreptul sa iesiti si de 10 ori la cumparaturi, sa va plimbati cainele, sa platiti facturile, sa mergeti la farmacie, la piata, sa faceti sport in jurul blocului (in mai putin sau egal cu 3 persoane), sa mergeti si sa va intoarceti la serviciu...
Daca simtiti ca vor sa dea amenda si voi aveti Declaratia si buletinul la voi sunati in momentul ala la 112 si declarati ca fac abuz si sunt obligati sa trimita un alt echipaj sa verifice corectitudinea actelor si situatia, chiar daca primul echipaj a vrut sa ia alta decizie!