| Dextăr21 a întrebat:

Hei salut, o intrebarea mai ciudata zic eu laughing as vrea sa stiu in realitate daca bmw 318ci coupe este mai lung ca si dimensiune fata de golf 4 pentru ca golful in acte imi spune ca are peste 4 m iar dupa ce l-am masurat are fix 4 m dar in acte spune ca are mai mult..si nu inteleg de ce sunt diferente in acte si alta in realitate? laughing Deci care e mai mare ca si lungi latime? Golf 4 sau bmw 318ci coupe

2 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Dacă vă referiți la modelul BMW Compact, da dimensiunile se apropie. Dacă vă referiți la versiunea în 3 volume cu 2 uși este mai mare, în funcție de generație până la 50 cm mai lungă, datorită consolelor față și spate.
Diferența dintre ce scrie în fișa tehnică și ce ați măsurat în realitate, e dat de faptul că nu ați măsurat pe axa longitudinală centrală, unde se află de fapt extremitatea automobilului.
O măsurătoare corectă se realizează cu două placaje puse la mijlocul autoturismului perfect perpendicular cu axa transversală a autoturismului.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu prea cred sa fie gresite dimensiunile din omologare.
Stiu ca un prieten avea Golf 4 variant si intra ok in garaj; in acelasi garaj am bagat o Dacie 1310 de-a mea, am lipit-o cu bara din fata de un dulap, iar usa s-a inchis lipita de bara spate. Dacia avea 432cm lungime in certificat.