| narcysutza a întrebat:

Hei toata lumea! ma uitam aseara pe net si am gasit pe un site o masina foarte tare ca aspect si deja am pus pe cineva sa vada cum sta cu pretul pieselor eu o sa va dau site.ul si o sa va rog sa-mi spuneti ce parere aveti fiindca mi se pare dubios de avantajos...arata bine,are km putini, benzina, inmatriculata si neavariata si totusi la pretul ala? http://www.auto.ro/hyundai-i30/1742768.html#contact

Răspuns Câştigător
| timisoara a răspuns:

Buna! Da intr-adevar arata bine masina.Nu te lua dupa numarul de kilometrii, caci e posibil sa fie dati inapoi.E asa de ieftina pentru ca poate sa fi avut un accident iar acum a schimbat tabala.L-ai sunat pe proprietar? ca poate sa fie o greseala la pret.
Daca o cumperi vorbeste cu proprietarul sa mergi la un servis autorizat si sa faca niste verificari. Si ce este cel mai important este sa cauti pe cineva sa verifice cu un laptop km reali, iar tot cu laptopul se poate vedea daca a avut accident.
Nu conteaza numai aspectul exterior ci conteaza si motorul.
Piesele sunt putintel cam scumpe fata de alte masini. Cand cumperi o masina indiferent care va fi trebuie sa ai cel putin 1000 de euro disponibili, pe langa cei care ii platesti. Ca proprietarul poate sa spuna ca a schimbat toate dar de fapt nu a schimbat nimic. Oricum daca o cumperi ar fi indicat sa schimbi distributia, caci daca se stica distributia si ramai in drum vei plati dublu. Distributia e cam 500lei cu tot cu manopera, acuma depinde din ce oras esti.
Succes la cumparat!

1 răspuns:
| Braunion a răspuns:

Are sigur o problema majora.