Adica jantele alea tin 2t de fiare cand sunt puse pe masina si ti e ti e frica sa nu se indoaie de la 10kg?
Era o intrebare la care tu te-ai bagat ca musca in lapte ca sa raspunzi. Hai noroc?
Daca pui intrebari idioate iti asumi sa se bage mustele.
Frank51...mi-a placut, nu te pot evalua, ( cica-s junior) dar esti ok.
Eu nu m-am suparat ca el m-a facut musca, el ar trebui sa stie ca uneori si o musca poate fi ''inteligenta'' sau, ''dai cu nuca-n perete''
si nuca nu se sparge. BAFTA
Nu. Crede-mă că și prin depozitele de specialitate stau zeci unele peste altele.
Se îndoie! Oamenii ăștia nu merg cu 175Km in mod frecvent si dau în șină de tren normală fără cauciucuri pe ea la viteza de 150 Km / oră
Eu am trecut peste o cale ferată cu 150 Km / oră fără cauciucuri dinalea puse să nu simți șocurile
era undeva pe la PIETREȘTI SAU PETRESTI LÂNGĂ SEBEȘ ALBA IULIA
si sa îndoit janta rău de tot și nu știam ce are mașina de nu mai vrea să meargă cu 175Km / h viteza mea normală de croazieră ci indiferent cât o acceleram nu mai depășea 140Km / h
eu nu mi-am dat seama că roat a pățit ceva pentru că nu am lăsat mașina sub 130Km /h după ce am dat in linia de tren
si abia aici la serpentinele de pe raul arges sau cred ca asa s echeama aproape de ramnicul vâlcea a trebuit să incetinesc si am auzit că facea urât
si niic nu mai reușeam să o dau jos
noroc că au trecut niste oameni cu o căruță si aveau o rangă in căruța respectivă
si am tras
credeam că nu o să se mai repare acea jeantă era in V
si am fost cu ea la un service de jenti de pe calea vitan la apatul dinspre BIla
sau cum se cheama nu capatul cu mol vitan ci capatul ala cu magazinul ala mare care era deschis si noaptea
asa si mi-a indreptat-o de a mai putut fi folosita in continuare
apoi i-am pus zahar in benzina si i-am dat masina aluia care ma angajase ca a vrut să mă dea afară
dar împrealabil i-am cârâit ambreajul până când ajunsese să consume 50 litri de benzină la suta de km si indiderent cât de tare o accelera nu mai depășea viteza de 50 Km / ora
Pai ia plangi. Iti dau si o batista de doresti.
De ce consider că plâng eu ti-am spus doar o relatare de la fața locului
o întâmplare reală
nu m-am plâns că nu era mașina mea
asa ca ți-am spus că până la urmă ca și caterincă maximă am șî distrus-o să îmi bat joc de ea să se ducă de râpă
LittleZu întreabă: