Pai pentru o fata ii bun : Opel Corsa, Opel Astra G scurt, VW Polo, Lupo, Golf4-5,Ford Fiesta, Ca, Audi A1 sau A3, Astea ce sunt bune si rezistente! Peugeot sunt putin mai complicate, scumpe piesele manopera!
Opel corsa
ford fiesta
peugeot uri in general nu sunt niste masini fiabile, insa daca vorbim de o achizitie noua, cu garantie si toate cele nu cred ca se mai pun probleme de fiabilitate
Ai informatii concrete despre peugeot sau ai auzit la vecinu ca lumea zice ca "e" masini proaste?
Cand spui ca o marca nu e fiabila nu poti sa afirmi asta doar din cazuri concrete pe care le ai vazut / le stii ci din pareri auzite si adunate de la posesori in timp.
Si ca sa te satisfac, cunosc concret 2 posesori de peugeot unul cu probleme la directie, altul cu probleme la cutie si la instalatia de climatizare. Ambele masini nu mai vechi de 5-6 ani.
Daca esti bou ce tii piciorul pe ambreiaj tot timpul o sa ai problema asta, si daca rupi bordurile rupi si directia.
concret daca vrei, mergi la servis la peugeot si vezi problemele REALE ale marcii, nu povesti
Am inteles, esti fan peugeot, nu ma cert cu tine, si in primul raspuns am afirmat ca atat timp cat masina e nou, nu mai conteaza marca. In zilele de azi la cat de avansata e tehnologia nu prea se mai pune problema fiabilitatii pentru o masina noua, cel putin 5-6 ani nu ar trebui sa ai nicio problema.
Ce ti am zis eu nu sunt povesti, sunt cazuri reale de oameni seriosi care au grija de masinile lor. Cutia nu se strica ca tii tu piciorul pe ambreiaj, iar instalatia de climatizare nu se buseste ca ai urcat borduri
Potrivit pentru o fata de 21 de ani
Hmmmm... O Dacia 1310 sau un Tico (merge si un Matiz, dar consuma mult) In astea poti da fara mila si nu se supara nimeni ca le prajesti ambreiajul sau le lovesti si zgarii in toate unghiurile posibile si imposibile. In plus, daca inveti sa conduci rable vei fi sofer adevarat si vei anticipa mult mai bine pericolele decat un sofer care a condus toata viata numai masini cu ABS, ESP, TC s.a.m.d (astfel de soferi nici nu stiu sa ia serpentinele cu masini fara sisteme de protectie)
Peugeot 107, peugeot 206, citroen c1, citoen c3, toyota aygo, ford k a, ford fiesta, opel corsa, skoda fabia, fiat 500, fiat panda, fiat punto, mercedes a klasse, audi a1, audi a3, vw golf, vw beetle, vw polo, vw lupo. toate-s frumoase, micute si manevraile. costul intretinerii depinde de la un model la altul, la majoritatea e convenabil, nefiind masini cu pretentii high end.
Mama mea are Hyundai i20 [si modelele de hyundai i20/i30 sunt de asemenea ok]
Buna.Pai faza cu peugeout-ul are un sambure de adevar privind partea financiara.toate masinile frantuzesti sunt mai costisitoare ca si pret la piese.depinde si cat lasi masina pana faci o reparatie... daca o tii din scurt o sa iti vina mai usor. daca nu iti permiti si nu ai chef sa investesti mereu in ea....mergi pe ford, opel.pentru tine e ideal un opel corsa a sau un ford ka.sunt ieftine la intretinere si au un consum decent.