anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum vi se pare aceasta masina, merita? Ma gandesc serios sa o cumpar, mie mi se pare interesanta cu toate acele dotari. Voi ce spuneti, merita sau nu?
Daca da, de ce... daca nu, de ce?

http://www.autovit.ro/anunt/peugeot-207-ID7GlH7G.html#b2 195ed24c

5 răspunsuri:
| nicusor222 a răspuns:

Hey. Barosane cat ai zice sa nu aud de asemenea masini. Am prieteni care au aceasta marca si nu e deloc interesanta.
In primul rand inteleg ca are pret bun la ce are pe ea etc. Dar motoarele diesel sunt varza. Au schimbat la injectoare de le-au sarit capacele + turbine. Vreau sa iti spun ca au dat cu basca de pamant si nu gaseau piesele in dezmembrari ca noi nu stiu daca te tine buzunarul. Nu gasesti la dezmembrari. Nu iti recomant motoarele pe motorina la asemenea masini. Ia benzina daca vrei neaparat marca asta.
Daca nu gandeste la alta masina.
Sa dea pe masina 5.000 de euro si sa schimbe si volanta, injectoare, turbo, si o valva nu stiu de care. E groaznic cat s-a chinuit ca nu gasea in dezmembrari. Sunt foarte stricacioase. Recomand WV, BMW, Audi, Seat, Skoda. Acum e alegerea ta ce o sa faci dar eu zic sa te lasi de ea ca o sa ai de tras. Faza e ca dai un ban si bagi dublu.

| nicusor222 a răspuns (pentru nicusor222):

Recomand motoarele pe BENZINA. skz

| sir sanjei a răspuns (pentru nicusor222):

Dupa exprimarea pe care o ai, ar trebui sa te opresti din a da sfaturi.
Motoarele diesel de pe peugeot/citroen sunt unele din cele mai fiabile produse.
Stricacioase sunt exact alea de le recomanzi tu(VW, Audi, Seat, Skoda)
Mai mult, ma indoiesc ca vreun apropiat de al tau are o masina mai noua de 2005.

Răspuns utilizator avertizat
| sir sanjei a răspuns (pentru AbeautifulMind):

Da merita. E foarte bine echipata. Doar sa o verifici corespunzator!