| Parakeets a întrebat:

Hei TPUași, știți care-i procedura pentru a ne înscrie pentru permisul de motocicletă? happy
Și cât costă școala?
Și știți dacă acest lucru are vreo limită de greutate?

Răspuns Câştigător
| sweetys a răspuns:

Cauta o scoala si intreaba de pret si documente. Pretul variaza de la o scoala la alta. Ca documente, in principiu ar fi copie dupa buletin si permis daca ai si alta categorie, fisa de inscriere, si medicalul + psihologic, si cazierul pe care il poti scoate cand te inscrii la proba teoretica. Manusi si casca stiu ca sunt obligatorii.

| Parakeets explică (pentru sweetys):

Asta e o glumă, right?! happy

Mi se pare chiar discriminator dacă nu ar fi doar o glumă. sad Adică poate chiar sunt femei care chiar vor să dea și să ia acel permis. happy Precum eu. Dar totuși, am mai văzut și bărbăței dolofani și elefănței pe motociclete. laughing)

Off, Domnule Dracula, dacă asta e cumva real, îmi distrugeți un alt vis la care aspir. laughing)

Dar dacă e așa, ok, atunci înseamnă că am găsit un nou motiv să slăbesc. straight face

| Parakeets explică (pentru sweetys):

Mănuși și cască? Trebuie să le aduc eu? Nu le primim deci acolo?
Dar oricum mulțumesc pentru toate informațiile oferite. happy

| sweetys a răspuns (pentru Parakeets):

Probabil si asta tine de scoala. Imagineaza-ti vara sa le iei dupa un alt cursant, ca nu e prea placut sau in oricere alta perioada a anului, mai ales ca majoritatea transpira din cauza emotiilor. Dar legal ca sa iesi pe strada ca si motociclist sau pasager, ca echipament obligatoriu sunt cele doua.

Răspuns utilizator avertizat
| Parakeets explică (pentru DracuIa):

Domnule Dracula nu știu unde le găsiți, dar mă amuzați teribil, ca de fiecare dată. laughing)
Totuși aici ați spus adevărul. După o vârstă ce am cam aspirat toate visele în mintea mea apoi din mintea mea, am cam ajuns în final doar la aspirarea covorului. Dar să știți că și ăsta e tot o menire a Universului. Fiecăruia i s-a dat un rost. laughing) Universul e mare și știe el. laughing)

8 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Daca este vorba despre greutate, eu zic sa mergi mai bine cu masina laughing Despre ce tonaj vorbesti, ori bati apropourii ca ai avea? laughing

| Parakeets explică (pentru relian):

Dragă Relian, observ că ți-ai propus să devii umbra mea pe TPU. happy
Dar e bine că măcar ești o umbră funny și nu horror laughing) Parcă, parcă oleacă îmi aminti speechul tău și vibe-ul tău, atât cât prind dintr-un text, de mister Hamurabi laughing) același vibe, același amuzament interesant laughing)
Dar te rog eu, nu te lua de pufoșeniile mele. Am investit totuși, muuultă ciocolată, torturi și muuulte șnițele. laughing) Evident că între timp torturile alea au devenit doar torturi pe trupul meu. Dar încă supraviețuiesc.
Dacă ziceți că totuși motocicleta asta îi sensibilă la greutate, atunci, ok, o să mă pun pe topit. rolling on the floor)

P.S. Apropo, că tot amintii de mister Hamurabi, mai știe cineva ceva de mister Hamurabi? Nu l-am mai văzut pe aici.

Răspuns utilizator avertizat