| Andreeamariagina a întrebat:

Heiiii,stieee cineva o pastila buna de calmare a emoțiilor și reținerea de minte? Am o problema cu traseu orașul,de câte ori ma urc cu polițistul in fata tremur și nu mai știu absolut nimic, uit orice, am dat traseul de 4ori am picat, vreau sa-l iau de data asta

11 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Si ulterior, dupa ce iei permisul, ce faci? Poate din întâmplare va trebui sa duci un polițist, vei căuta prima data o farmacie?

| Violleta2022 a răspuns:

Nu este indicat sa iei medicatie cand te urci la volan, ca alea sunt date de psihiatrii si-ti incetinesc reactiile si pici traseul imediat.
Nu mai spun ca sunt considerate droguri si poti fii detectata pozitiv si atunci ti se face dosar penal.

Trebuie doar sa inveti pe rupte LEGISLATIA RUTIERA ca sa stii regulile de circulatie, dumnezeieste, ca-n felul asta nu ai nici un motiv sa mai greseti in trafic, fiindca stii TOT ce trebuie facut, ce trebuie evitat.
Succes la invatat ...si la traseu!

PS Spui ca ai picat deja traseul de 4 ori... daca pici traseul si de data asta, poate este bine sa stai jos si sa gandesti ca nu esti facuta sa sofezi niciodata, fiindca nu ai reactii bune, caz in care este mai bine sa ramai pieton pe viata, decat sa ajungi in trafic, singura la volan si sa nenorocesti pe cineva.
Se poate trai si fara sa sofezi, ca slava domnului, autobuzele, tramvaiele si trenurile sunt inca accesibile la pret si sunt peste tot.

| Violleta2022 a răspuns:

Uite aici si cateva articole utile care explica mai multe:

https://click.ro/......21415.html

https://www.doc.ro/......i-la-volan

suntserios
| suntserios a răspuns:

O idee proasta. Orice pastila care e suficient de puternică sa te calmeze îți va tăia din reflexe și atenție. No good

| mihai69 a răspuns:

Ședințe de terapie la psiholog. Nu ai voie să conduci sub influența pastilelor.

| Hyperion7 a răspuns:

Nu ai voie sa iei pastile cu efecte miraculoase...îți pot perturba șofatul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Posibil sa anxietate, in acest caz nu prea iti recomand sa dai traseul, incearca sa il amani si sa iti rezolvi problema! Iesi in natura si stai linistit o perioada pana iti revii!

| cruceLaGatDunhillLaBot a răspuns:

Nu exista pastila de calmare. Pastila de calmare consta in increderea si dexteritatea ta la volan, daca esti bazata pe calitatile tale de sofat il iei fara doar si poate oricat de exigent ar fi politistul, dar din moment ce ai picat de 4 ori, ma indoiesc de acest fapt, probabil instructorul te spala in urechi, te face sa auzi ce-ti place cand esti cu el si profita de situatia ta pentru a face bani din dosarele si orele tale suplimentare, te-ai gandit vreodata ca in dreapta ta sta un bou si sa-ti schimbi scoala?

| LilPeep a răspuns:

Da,exista o pastila ce calmeaza nervii

| Gigiduru007 a răspuns:

Daca tremuri cand vezi un tablagiu inseamna ca ai probleme cu legea. Esti hoata, violatoare? Eu am dat de permis cu un colonel de la circulatie (seful politiei circulatie pe municipiu), unul afurisit si am luat din prima.

| Gigiduru007 a răspuns:

Cand am dat orasul s-a urcat colonelul si am plecat prin oras. La o trecere de pietoni am plecat dupa ce trecusera pietonii si vad ca o femeie o ia la fuga sa treaca. Am pus o frana de era sa iasa colonelul prin parbriz (atunci centurile de siguranta nu erau obligatorii si unii le scosesera sa faca altceva cu ele cum ar fi curele sau zgarzi pentru caini). S-a facut rosu, albastru colonelul si imi spune :''de ce ai pus asa frana?". I-am raspuns ca puteam sa lovesc acel pieton care efectiv alerga pe trecere fara sa se asigure si l-am poftit sa se dea jos si sa-l amendeze ca de aia e politist. A mormait ceva, am mai mers un pic si am schimbat locul cu alt cursant (eram 4 in masina).
Mi-a dat permisul imediat.