Ce-i vei da pisicutz? poate esti un motanas? Dupa ce citesti macar o data cartea, recomand macar de 2 ori, cu mare atentie. faci mediul de invatare de cateva ori pe www.e-drpciv.ro si cum au zis ceilalti fiecare intrebare nestiuta o lamuresti din carte, ti-ar fi mult mai usor daca mai cooperezi cu proaspeti soferi, care stiu bine noul regulament, si ii intrebi unde ai nelamuriri, sa inveti logic, oricum sala sigur o iei, daca te mai duci si la legislatie inveti 100% teoria, dar condusul pe traseu e mai complicat, pentru ca trebuie sa aplici ce ai invatat, ceea ce nu se respecta deloc in realitate, deci faci ce zice profesorul nu ce face soferul experimentat:))
E suficient sa o citesti o data apoi faci chestionare (mediul de invatare) din www.e-drpciv.ro
Doar citeste-o de la un capat la altul de 2-3 ori cu atentie, apoi incepe sa faci chestionare! la intrebarile la care gresesti, mai citesti pana iti dai seama unde ai gresit si de ce! mai mult e logica acolo, citeste cu incredere si vei stii! bafta!
Nu trebuie să înveți carte, trebuie să o înțelegi, apoi totul vine de la sine, ești pregătită pentru orice situație și faci față cu brio.
Eu când am dat de permis, nu am făcut chestionare la greu, pur și simplu am citit carte până am înțeles-o, nu am memorat cuvânt cu cuvânt nimic.
E logic sa iei sala din prima, mai ales ca este foarte usor. daca citesti in fiecare zi cate doua ore si in weekend putin mai mult (sa zicem dublu), nu vei avea probleme. trebuie doar sa citesti cu atentie, fara sa ai in acest timp alta preocupare (adica sa fii singura in incapere si sa nu ai calculatorul, televizorul sau mobilul la indemana), sa-ti iei notite si sa repeti intotdeauna la inceputul fiecarei zile ceea ce ai invatat in ziua anterioara.
80% din ce e acolo sunt chestii logice.
fa teste, dupa ce citesti, te ajuta sa inveti mult mai usor
Nu trebuie să înveți acea carte! Aici e problema voastră.
Trebuie să înveți contravențiile și punctele pe carnet în mare. Să știi pentru ce se dau 2 puncte, 6 puncte, 12puncte și așa mai departe!
Semnele sunt simple, regulile la fel, nu trebuie să tocești!
Trebuie să faci și tu un set de 30 de chestionare și gata.
Cum sa faci chestionare fara sa citesti? citesti o data dar cu mare atentie.inveti bine semnele. apoi faci chestionare.inainte erau chestionare de ILIOARA nu stiu daca mai sunt acum, erau super.
Intra de drpciv, fa-ti cont si fa o zi intreaga testele de acolo. Daca faci 15, 20 de teste la examen vei avea aceleasi intrebari.
Buna,da-mi un mesaj cu id-ul tau si iti voi da exact ce trebuie sa inveti!
Ii dau articolele importante, asa cum mi le-a dat unchiul meu care este profesor de legislatie, eu am luat permisul din prima! Si sunt PISICUTZA . mrrrrrrr )
Ai luat sala, dar si traseul din prima? felicitari inseamna ca nu mai esti asa mica... ai devenit o felina care ar toarce motorul oricarui motan
si traseul tot din prima, am avut cateva emotii dar am avut ambitia sa iau din prima si asta ma motivat
Ce-i vei da pisicutz? poate esti un motanas? Dupa ce citesti macar o data cartea, recomand macar de 2 ori, cu mare atentie. faci mediul de invatare de cateva ori pe www.e-drpciv.ro si cum au zis ceilalti fiecare intrebare nestiuta o lamuresti din carte, ti-ar fi mult mai usor daca mai cooperezi cu proaspeti soferi, care stiu bine noul regulament, si ii intrebi unde ai nelamuriri, sa inveti logic, oricum sala sigur o iei, daca te mai duci si la legislatie inveti 100% teoria, dar condusul pe traseu e mai complicat, pentru ca trebuie sa aplici ce ai invatat, ceea ce nu se respecta deloc in realitate, deci faci ce zice profesorul nu ce face soferul experimentat:))
Mie mi-a fost tare greu să învăţ de pe carte. Aşa că am citit o dată cartea, apoi am făcut multe teste online, simulări de examen. După fiecare test căutam răspunsurile la întrebările pe care nu le ştiam. Şi după un timp, pentru că întrebările se mai repetă, am reuşit să reţin foarte mult şi rezolvam teste chiar integral. Apoi, înainte de examen, am mai citit cartea incă o dată. Şi nu te gândi la faptul că toată lumea are aşteptări de la tine. Asta va crea presiuni asupra ta de care nu ai nevoie şi car ete pot bloca. Multă baftă!
Si dupa ce termini macar o data mediul de invatare pe www.e-drpciv.ro te testezi pe www.drpciv.ro (dar nu insita, pentru ca se repeta intrebarile si nu stii ce gresesti) sa nu te agiti de-acum ca daca faci 25-26 de p e clar ca il iei, mai apar 2-3 intrebari noi care nu sunt pe site, care le poti gresii important e sa faci 22. nu te omora cu testele de pe acum pentru ca ai timp, si o sa le inveti mecanic, e bine sa inveti logic dar sunt intrebari atipice si unele chiar idioate. familiarizeaza-te cu termenii si va fi usor.
Hai sa iti zic un truc incearca sa inveti cate putin din fiecare la inceput,ai sa vezi ca absolut toate au legatura intre ele! Te bazezi pe depasire,prioritati,semne de circulatie, si restul se leaga una cu alta! Nu invata mecanic, lectureaza cartea! Autostrazi, masuri de prim ajutor las-o pe sfarsit! Chiar si legislatia cu amenzi, acte masini la fel poti sa o lasi mai usor!
Eu nu ma laud ca am luat sala fara sa citesc dar stiu 2 prieteni chiar, care au luat-o fara a deschide cartea dar faceau zilnic 10 chestionare pe http://e-drpciv.ro/
sper sa te ajute chestionarele sunt foarte realiste si sunt variante aproape identici cu cele din realitate sau chiar mai dificile
FUNDA?
Foloseste-ti imaginatia in timp ce faci teste, ca pana la urma la teste se rezuma tot.Si sa le gandesti logic...pe mine m-a ajutat
andreipro54 întreabă: