Buna, si eu am avut neplacuta experienta sa am un instructor de genul si stiu prin ce treci. Ce iti pot recomanda eu este lucrul urmator : intri pe scoalatop.ro si vezi acolo "clasamentul " dupa numarul de persoane admise din orasul sau resedinta de judet din care faci parte. Alegi unul bun si iei legatura cu el, el iti va spune tot ce trebuie sa faci. Va trebui sa mergi la scoala sa iti faci fisa de transfer iar noului instructor ii vei plati un minim de 6 ore de condus. Tu la traseu vei merge pe masina noului insructor.
Îți mulțumesc foarte mult pentru răspuns, m-ai ajutat foarte foarte mult❤️
Greșeala mea a fost să nu-l schimb, în rest el este vinovat. Nu sunt genul care să dea vina pe altcineva pentru eșecul meu, dar din moment ce nu am fost în stare să ies dintr-o parcare din cauza că el nu m-a învățat, nu consider că sunt vinovată.
Mă bucur că împărtășești această părere, te salut!
Asta tine si de orientarea in teren. El doar iti arata dar tu apreciezi distanta si eventualul traseu de iesire din parcare.
Făcând doar o parcare laterală în toate cele 15 ședințe, nu cred că sunt în stare să apreciez distanța când vine vorba de parcat.Nimeni nu se naște învățat și chiar nu aveam cum să gestionez situația respectivă.
Din pacate nu poti merge la un instructor de la o alta scoala de soferi, singura solutie e sa iti alegi alt instructor de la scoala ta.