| MarijuanaFanNr1 a întrebat:

Help am 14 ani dar ma gandesc la viitor mama tot vrea ca la 18 ani sami ia masina dar eu m-am indragostit de motoarele gen harley davidson, chopper si ma gandesc ca trebuie sa stiu de acum de motocicleta mi se potriveste adica ceva la mana doua sub 5000 euro si undeti faci carnetu etc si ma tot gandesc ce o sa-i zic la mama? iubesc motoarele

Răspuns Câştigător
| viotedy a răspuns:

Primesti masina, cand faci scoala pentru B faci si pentru A1 odata ca e mai usor.si iti iei un motor mai mic. apoi vezi tu ce mai faci.

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cand ajungi sa ai salariul tau faci scoala de soferi si iti iei motoreta care vrei, ma insel ca la salariul din tara vei putea sa ai ci vei merge cu un moped ori accepti o masina din partea ei, nu cred ca va fi de acord sa-ti ia motor pentru ca e un risc mare sa mergi cu asa ceva la cati nebuni sant in trafic.

| BassHunter13 a răspuns:

Daca tu la 14 ani deja te gandesti ce o sa faci peste 4 ani atuncea inseamna ca nu prea esti ok! Cica MarijuanaFanNr1 copii mei ati innebunit? nici macar nu stiti ce planta ii aia si voi va ganditi la droguri si motociclete! Generatia asta a ta o sa fie de 10000de ori mai tampita ca si a mea(Generatia cu Cheia la gat)nu cu marijuana in cap! Fara suparare

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pentru harley vei avea nevoie de carnet de categoria A pe care il poti obtine abia la 24 ani asa ca mai ai 10 ani pana atunci, eu zic sa te gandesti la masina aia