Poti face o cerere de reprogramare mai repede, invocand un motiv plauzibil si intemeiat, n-ai nimic de pierdut, doar de castigat. Daca nu se aproba ramane programarea avuta.
Si care-i problema? Iei cazierul din nou. Nu-i problema si nici nu costa mult.
Problema e ca vreau sa dau in maxim 5 saptamani... si voi dacă ați fost in situația asta știți cum e. Cine nu a fost nu știe. Nu ma interesează ca plătesc sau nu cazierul as plăti dacă se poate sa ma programeze cât mai devreme.
Cel mai probabil va ramane programarea initiala. Totusi, de ce te plangi? Eu am luat sala pe 20 decembrie si m-a programat pe 13 aprilie. Asta e sistemul.
Mai devreme nu cred, mai tarziu e foarte posibil )
dar nu inteleg, nu te programeaza imediat dupa ce dai sala?
Din păcate asa merge şi pe mine m-a programat la fel. Nu prea ai ce sa faci asa e regula şi daca sunt mulți.
O sa încerc, cu siguranța. Dar cererea asta e un model tip? O iau de la ei de la poliție sau fac eu una! Dacă trebuie sa o fac eu imi poți da un exemplu ce sa scrii te rog mult. Multumesc mult!
Nu te va programa nimeni mai devreme! Asta este sistemul, pana te programezi la trasaeu iti recomand sa-ti mai cumperi niste ore(Sedinte) de condus! Cu cat esti mai pregatita cu atat este mai bine! Mult Succes!
Eu am dat sala si m-a programat peste 1 luna si ceva. M-am dus cu o cerere cum ca plec din tara in perioada respectiva si l-a reprogramat in saptamana urmatoare. Ar trebui sa faci la fel Doar incearca..nu pierzi nimic
De unde ai luat cererea?
O scrii tu de mana, atasezi o copie la bilet sau ceva. o dovada
Cam aceeasi problema o am si eu am picat traseul in februarie si m-am dus ieri sa ma reprogramez din nou mau intrebat l c scoala is si cand le-am spus l c sc is mi s-a spus sa vin din10 mai le-am spus ca in 24 aprilie imi expira dosarul si mi s-a spus ca nu au c sa faca ajutor am luat sala din prima am avut orasul in noiembrie dar am fost plecata la munca si nu am putut veni am venit... ajutor c as putea face am nevoie de permis la lucru...si trebuie sa si plec inapoi la sf lu aprilie c as putea face va rog un mic ajutor un sfat
Astazi am luat sala si mau programat la traseu la 4 luni pot sa ma reprogramez iar la traseu si daca pot undr