Ai ramas fara ulei adica? Pai daca ramai fara ulei ala esti.Ce sa faci? Dai drumul la ulei scoti totu afara, pui alt filtru si ulei nou aia trebuie sa faci. Daca face spume s-ar putea sa ai apa acolo, dar nu stiu exact ce spume sau cum arata.
Spuma este de culoare galbena si este foarte putina pe fundul capacului vascoasa la fel ca uleiul
Ok atunci nu ai apa. Pune si schimba uleiu, filtru, baga ulei cat trebuie la maxim.A facut spuma ca e f putin ulei probabil
Iti recomand sa schimbi uleiul.
Data urmatoare nu mai combina doua tipuri de ulei diferite ca pot aparea astfel de probleme.
Acum desigur asta nu inseamna neaparat ca aceea spuma e din cauza uleiului, aceea spuma poate aparea in mai multe cazuri, de la "condens" pana la garnitura de chiuloasa arsa.
Si recomandarea mea e sa pui o firma de ulei cunoscuta, renunta la firmele astea noname ca-s proaste calitativ si din aceasta cauza poti avea si un consum de ulei mai mare decat ar fi normal. Recomandarea mea e uleiul Motul, eventual Castrol, dar atentie si de unde cumperi aceste uleiuri ca se mai vand si contrafacute.
Si desigur sa pui acel tip de ulei care este pentru motorul tau, mergi la un service auto cu cartea masinii si le ceri sa-ti dea ei ulei pentru acel model, eventual cauta pe alte forumuri ce tip de ulei se potriveste masinii tale.
La 0,5 l nu ai ramas fara ulei.
Doar a scazut nivelul dupa un numar de km.
Daca nu umblai la ulei nu vedeai nici spuma si nu te mai agitai.
Este din cauza condensului ca este frig afara.