| AndreChan a întrebat:

Hey, buna TPU, am si eu o problema ce pot face daca mi-au roidicat masina parcata pe loc regulamentar dar considerata de primarie abandonata?, sa platesc taxa? caci nici nu m-au cautat sa-mi spuna ca mi-a fost ridicata, nu aveau dreptul era un bun personal pentru care plateam taxa la stat, multumesc anticipat dar app, daca as fi platit taxa de ridicare mi-as fi primit bani inapoi?

Răspuns Câştigător
| FurtunaDiesel a răspuns:

Daca masina avea numerele de imatriculare pus pe ea nu in geam sau asa mai departe si era 100% parcata in mod legal bucura-te! Ii dai in judecata si iei mii de lei despagubiri de la ei te poti considera o norocoasa. Cel mai bine consulta un avocat dar cam asa stau lucrurile! Daca deja ai platit taxa ii poti da in judecata fiindca nu ai fost anuntata si apoi in instanta sa ceri returnarea taxei + despagubiri!

2 răspunsuri:
| a1doru a răspuns:

Daca masina avea placute de inmatriculare valabile, e un abuz si poti sa-i dai in judecata. daca ai platit taxa, rau ai facut.nu o poti recupera decat in instanta.consulta si tu un avocat.

| liviu42 a răspuns:

Daca nu ai fost instiintata de ei ca iti va ridica masina ca o considera abandonata ii poti da in judecata. Masina era intr-adevar abandonata? cu rotile dezumflate? locul de parcare era platit? consulta un avocat, ce marca era masina? merita banii sa dai la avocat sa o recuperezi? Stiu un caz la un amic care tinea masina in fata blocului si era cu adevarat un jaf de masina si a fost instiintat sa faca ceva cu masina de acolo si i-a fost ridicata dupa un timp si ca sa o recupereze i s-a cerut 800 ron si a preferat sa isi i-a gandul de la ea ca era oricum de dus la fier vechi.