Stiam sa conduc dar in primul examen practic am gresit directia dar era o greseala minora si examinatorul mi-a zis sa continui, credeam ca nu trec si am parcat cu botul in loc sa o pun intre masini in baterie dar am luat permisul in 2º ocazie si ma asteapta restul categoriilor anul viitor.
Mie mi-a placut enorm...deja stiam totu, imi iesea orice, condusesem destul de mult in poligon, la tara, pe drumuri laturalnice... Abia asteptam sa invat oficial si sa am voie prin lege sa conduc.Singuru "soc", daca pot sa'i zic asa a fost cand am dat bot in bot cu traficul in adevartu lui sens. Nu m'a lasat instructoru sa merg mai tare de 40 si mi-am luat destule claxoane si injuraturi. Insa, asta e, pana invetzi te obisnuiesti cu toate
Bine si acum imi aduc aminte injuraturile care le luam in trafic saraca mama daca ar sti cati au injurat-o
Ei pai, emotionant.
Da sa stii ca cel mai bine inveti sa conduci, atunci cand esti singur la drum
O sa fie cam greu.mai ales daca iti iei o masina tip skoda adica mai mare nu gen matiz, o sa ti se para foarte mare.o sa fi speriat sa nu intrii invreo masina, dar tot ce poti sa faci este sa te relaxezi nu te incorda...o sa stai foarte atent la volan...o sa ti se pare oribil de greu dar nu ai ce face.cu timpul te obisnuiesti tatal meu conduce si fara maini danseaza la volan) pe bune!
La mine a fost ca naiba, pentru ca era prima data cand ma urcam la volan si... oribil! nu vreau sa te descurajez dar chiar nu mi-a placut
Prima ora de condus am avut-o la 6 ani in bratele tatalui, iar singur in masina la 9 ani...este super...peste ceva timp voi avea si eu carnet
bafta la examen daca nu l-ai luat...
Simplu cand trebuia sa dea la sala dadeau bani la politisti si gata luau carnetu
anonim_4396 întreabă: