| aclean a întrebat:

Hey, salut TPU.
Simt nevoia sa ma introduc inainte de a va pune cateva intrebari la care v-as ruga mult sa raspundeti.
Ma cheama Andre, am aproape 14 ani si am descoperit de curand ca ma pasioneaza zborul, in special zborul cu avioanele ultra-usoare. Am zburat odata cu un prieten de-a lu' maicamea care este pilot intr-un astfel de avion si de atunci am senzatia ca stiu ce vreau sa fac cu viata mea. Eu unul am de gand sa incerc sa-mi construiesc propriul avion ultra-usor. Au mai fost oameni, chiar si de varsta apropiata de-a mea care au decis sa faca asta, insa eu vreau sa-l fac electirc, spre deosebire de toti cei care au facut asta pana acum. De aici, va intreb:
-Care e altitudinea maxima la care pot sa zbor cu un aparat inainte sa am nevoie de un permis sau ceva?
-As putea sa alimentez unul-doua motoare electrice care sa roteasca eliciile cu vreo 2000rpm? Si daca da, cate mi-ar trebui?

Promit funda celui mai bun raspuns! (+o sa-l rog pe Mos Craciun sa-i aduca un cadou frumos de paste celui ce-mi raspunde cel mai clar la intrebare happy )

Răspuns Câştigător
| Viziru_Gabi_1996 a răspuns:

Altitudinea maxima cu care poti sa ajungi cu un avion ultrausor e maxim 6000 cu masca de oxigen, constructia unui avion e extrem de grea si nu am auzit de nici un UML cu motoare electrice.

1 răspuns:
| G28AEjdvjRaendnPrT a răspuns:

Vai de mine dar cat ai scris... imi pare rau ca nu am avut rabdare sa trec la urmatorul capitul din romanul tau, vad ca la final mai scrie ceva de Craciun laughing pai atunci Craciun fericit(probabi)!