| Kissy123 a întrebat:

Hey TPU!

Este pentru prima datacand zbor cu avionul
si mi-e frica, ca s-ar putea prabusi sau ar lua foc...

Zbor cu compania Blue Air...am vazut ca nu a avut decat un accident prin italia sau spaniahee hee

n fine vreau sa imi spuneti ce ati face in locul meu si ce as putea face ca sa nu imi mia fie frica

Dau fundita:*

Răspuns Câştigător
Stefan
| Stefan a răspuns:

Pentru ca folosesti avionul pentru prima data este normal sa-ti faci probleme,dar in momentul cand te-ai urcat in avion si vezi cat de comod este si mai apare si o stuardeza simpatica care stie sa zambeasca si sa-ti vina in ajutor in caz de nevoie,totul pare ok.În avion nu esti singur, poti sa comunici cu partenerii de zbor, poti sa citesti presa sau sa vizionezi un film pe monitor. Sunt si momente cand avionul traverseaza zone cu tulburente dar capitanul avionului anunta acest incident si totul trece cu bine.Nu imi ramane decat sa-ti urez calatorie placuta.

10 răspunsuri:
| hippiemuslim a răspuns:

E mai misto sa mori intr-un avion Blue Air decat pe sosea, izbit de un manelist baut la volan.

| TM6524 a răspuns:

E doar frica ta, nu s-ar intampla absolut nimic!

| birdie14 a răspuns:

Gaseste ceva de facut in timpul zborului, ce te-ar putea distrage de la aceste ganduri.
Bafta.

| greenmile00 a răspuns:

Pai in primul rand ar trebui sa te gandesti ca in momentul de fata este considerat unul din cele mai sigure moduri de a calatori... mult mai sigur decat cu masinahappy asa ca nu prea vad de ce sa iti fie frica. poate la inceput o sa ai cateva emotii, dar cu siguranta o sa iti treaca destul de repede, asa ca da-i inainte cu curaj happy

| EuSiCuMine a răspuns:

Poti incerca sa comunici cu persoanele de acolo, sa desenezi ceva, poti sa te joci jocuri pe telefon sau pe laptop.etc Frica asta e doar un sentiment neplacut care iti da tie fiori, nu e nimic neobisnuit doar ca tu trebuie sa nu te mai gandesti la asta. Gandeste pozitiv in felul urmator : ce vei face cand vei ateriza, unde te vei duce, ce iti vei cumpara, cu cine vei sta, ce le vei povesti prietenilor si cate le vei povesti, admira persajul din avion pentru ca multa lume nu este asa norocoasa sa zboare cu avionul. Poti face poze... incearca sa te distrezi love struck si o sa vezi ca iti va placea :*
Bunica mea imi zicea mai mereu : cand frica e langa tine, fugareste-o!
laughing
Pa :* si zbor placut love struck

| MaXSp3ed a răspuns:

Pt mine e o bucurie sa zbor laughing (nu am mai zburat niciodata ) si vreau sa zbor. cu orice avion smug Blue air e companie serioasa nu-ti fa grijiwinking iti va fi frica la decolare si aterizare in rest o sa fii okwinking iti spun ca o sa mai vrei happy

| dcm4ever a răspuns:

Deci...e foarte bine daca ai muri in zbor si nu in apa sau pe strada.
Nu conteaza asta:
Riscurile sunt foarte mici si foarte rare.
Pilotii sunt testati medical in fiecare luna.
La urcare in avion ti se cere biletul si te asezi pe un loc, inainte de decolare stuardezele sau cum dracul s-o scrie iti fac tot instructajul necesar in caz de accident.
Frica este din subconstientul tau.
Succes!

| FurtunaDiesel a răspuns:

Pai intr-un avion te simti aiurea decat la decolare si la aterizare, in rest nu iti dai seama ca zbori, orice ar face nu vei realiza ca esti in avion ci nu in masina, atata ca nu poti admira pomii laughing. Nu prea are de ce sa iti fie frica, este doar de inceput fiindca nu ai mai mers. Ca sa fi sigura ca nu patesti nimic poti tine pilotul de vorba laughing rolling on the floor glumesc bine inteles. Citeste ceva sau asculta muzica in casti dupa iPod fiindca nu ai voie cu telefonul deschis la Blue Air (Asa era acum 2 ani cand am zburat cu ei ultima oara nu stiu daca s-a schimbat ceva)

| Leviathan_4251 a răspuns:

Si eu m-am gandit de multe ori la chestia asta. si am ajuns la concluzia ca ar fi prea de tot sa cada cu mine. si pentru prima data! Deci mergi linistita.

| xXAlphaXx a răspuns:

Instructajul e teoria! Da in practica toti isi pierd capul si se declanseaza haosul si nebunia! Daca 2-3 gandesc limpede in momentul unei catastrofe, restul...