| newaccountbye a întrebat:

Hey, TPU! Vouă ce model de mașina vi se pare potrivit pentru o fata? De la firmele mari, cum ar fi audi, Mercedes etc

18 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

AIXAM rosu mi-ar place mie daca asi mai fi tanar si daca asi fi fata.
https://www.aixam.ro/

| Violleta2022 a răspuns:

Masini mici de 1.4 sau 1.6 cmc, care se conduc usor in trafic si se parcheaza foarte usor.
Preferabil Ford, Volkswagen, Mazda 2 sau 3, Toyota yaris sau Corola.

| Violleta2022 a răspuns:

Cee de la firmele mari ca Mercedes si Audi sunt masini foarte mari si consta mult, peste 80.000 euro

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Alea nu sunt firme "mari", ci premium/pentru snobi.
Pentru o fata recomand aceleasi masini ca si pentru barbati, ca doar tot doua maini si doua picioare aveti.
Alegerea se face asa:
-caroserie mai mare sau mai mica in functie de chestiile pe care le bagi in ea, si spatiul disponibil pentru parcari, acolo unde intentionezi sa mergi frecvent;
-motor mai puternic sau mai blender, in functie de cat de des mergi pe autostrazi si alte drumuri extraurbane
-piese si service mai scumpe sau mai de cartier, in functie de media venitului tau.

Daca tot ce stii tu este ca vrei sa fie Audi ori Mercedes, ma indoiesc ca esti pregatita pentru examenul psihologic.

| ReddY25 a răspuns:

Golf V

Răspuns utilizator avertizat
| sammie a răspuns:

Nu există un tip anume de mașină potrivit pentru o fată. Fiecare are gusturile lui și plăcerile lui.

| literallythesamebruh a răspuns:

Nu sunt în măsură să îți recomand vreun model de mașină. Ține de preferințele tale și de buget.

| trophin a răspuns:

Desi nu ai ani sa conduci, ai pus o intrebare doar sa te distrezi si sa afirmi ca ai bani incat nu conteaza daca ai permis ci conteaza ca parintii tai au bani sa cumpere o masina scumpa

| newaccountbye explică (pentru trophin):

Ma amuzi. La anul dau permisul, exista categoria B1 pentru 16 ani și am vrut doar sa cer părerea voastră in legătura cu mașinile. Eu nu profit de banii părinților mei pentru mașini de sute de euro, dar ei au plăcerea sa îmi cumpere una care sa ma avantajeze și fiind automata, mult mai ușor de condus. Sunt o persoana modesta, eu nu aveam pretenția la mașini de lux, tatăl meu vrea sa imi cumpere și crede ma ca e mult mai modest decât mine, însă așa se simte el bine. Dar acum mai nou dacă pun o întrebare pe TPU in legătura cu ceva care ma interesează, ma afirm. Nu m-am gândit o secunda la asta, dar mințile voastre sunt străpunse de bani, totul se rezuma la bani.

| DovleacTurbat a răspuns (pentru newaccountbye):

Pai la 16 ani, nu poți conduce nici "BMW, nici Mercedes", sunt mașinuțe speciale, limitate la 50km parca.

| Kilop a răspuns (pentru DovleacTurbat):

Sunt limitate la 45 din câte știu eu pentru un începător nu prea cred că sunt bune mașinile noi

| suntserios a răspuns (pentru newaccountbye):

Pai și atunci daca e vorba de B1 de ce ne întrebi de Audi sau Mercedes. Pentru B1 ai 2-3 variante, Microcar sau Aixam.

| Smmo a răspuns:

Orice masina cu sofer. Nu mi-as bate capul si nu m-as stresa sa-mi iau si apoi sa-i duc grija, sa nu gasesc loc de parcare si sa imi macin nervii pe strazile de pe-aici.
Depinde unde locuiesti, daca tu crezi ca ti-ar fi necesara o masina sau ai de gand sa faci deplasari, cauta-ti ceva mic dar nu cu doar 2 locuri, sa te poti strecura usor, incapator si usor de condus pentru tine - dar abia dupa ce faci scoala si incerci sa conduci cateva o sa stii ce ti se potriveste. In plus, apropo de firme mari, nu stiu cat de tare vrei sa atragi atentia cu masina ta, nu sunt toti oamenii binevoitori si vei fi pusa in situatia sa conduci si singura. Pe urma masina, mai ales prima o mai ciocnesti, o mai zgarai...

| Florian80 a răspuns:

Categoric un Mini Cooper rosu.este ideal!

| Lrs2015 a răspuns:

Depinde de fata! Unei măicuțe cuminti i se potriveste un stil, unei rebele alt stil!

| healerdx7 a răspuns:

Depinde ce nevoi si asteptari are fata de la masina laughing.
Mie mi se pare potrivit Mercedes GLE.
Avantaje: ai suficient spatiu si putere, e destul de sigura, vezi mai bine in trafic, poti sa te duci cu ea pe cam toate drumurile de la noi, ti se face loc in trafic cand te vad ca esti fata frumoasa intr-o masina puternica.
Dezavantaje: daca n-ai garaj sau nu te pricepi la sofat e mai greu cu parcatul si incadratul pe strazi inguste.

| Blueeyy a răspuns:

BMW M4 Competition, o sa atragi garantat toti baietii... sau toate fetele, nu te judeca nimeni?

Întrebări similare