| mgtow a întrebat:

Hola, azi am schimbat rotile de la masina cele din spate le-am pus in fata si cele din fata le-am pus in spate am strans suruburile cel mai bine urcanduma cu piciorul pe cheie si aplicand forta pe ea sunt riscuri sa iasa suruburile daca nu s-au strans la service? cu acel pistol neumatic

Răspuns Câştigător
| fif2002 a răspuns:

Nu, nu sunt, oricum probabil le-ai strans prea tare, rotile se strang intotdeauna cu mana ( o sa ai probleme cand le desfaci data viitoare pentru ca in timp datorita coroziunii suruburile tind sa se intepeneasca de aia se strang cu mana si se desfac cu piciorul)

8 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

E suficient, stai linistit. De altfel nici nu e bine sa le strangi exagerat de tare, am patit-o pe pielea mea, de un Revelion. Sa vezi ce placut e sa te chinui jumatate de ora sa desfaci un prezon, dimineata pe racoare!
Atentie insa la ce zice adolf. Schema o gasesti in cartea tehnica a masinii (desi de obicei corespunde cu permutarea facuta de tine), iar presiunea recomandata este trecuta la multe masini si pe spatele capacului de la busonul rezervorului.

| mgtow explică:

Pai erau mai tocite cauciucurile din fata ca au fost in tara parintii si eu m-am oferit sa le schimb pozitia apoi le-am umflat cu aer la benzinarie

| emoboy a răspuns:

Nu, cred ca le-ai strans destul de bine, nu cred ca or sa se desfaca in scurt timp.

| darrio2007 a răspuns:

Merge

| foxi a răspuns:

Nu se desfac, la mine s-au desfacut stranse cu pistolul!

| dink08 a răspuns:

Stai linistit nu e nici o problema.

| jonny_7794 a răspuns:

Cine stie...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauciucurile nu se schimba asa, exista o "schema "!
In mod normal, trebuia facuta si echilibrarea si refacerea presiunii fata / spate conform cartii tehnice...
Se recomanda ca rotile strinse - la mina - sa fie verificate si re-strinse dupa citiva km parcursi. ( adolf )